Lifestyle

Dit zijn dé 13 zomerhits van 2018

Het festivalseizoen is dan nu eindelijk begonnen. We kunnen weer met z’n allen de hele dag dansen op leuke hitjes. Of je nou met je vrienden op het strand ligt of op een festival staat. Je luistert overal wel naar muziek. In dit artikel hebben wij alle nummers, waarvan wij zeker weten dat dit dé zomerhits van 2018 gaan worden, voor jullie op een rijtje gezet.

1. One Kiss – Calvin Harris ft. Dua Lipa
Inmiddels kent iedereen dit liedje wel. Deze zomer ga je dit liedje ook nog heel veel horen. Dit lied mogen we wel een echte zomer hit noemen.

Watch on YouTube

2. Dura – Daddy Yankee
Dura, dura, dura, dura… Als je dit lied eenmaal hoort, blijft het de hele dag in je hoofd zitten. 

Watch on YouTube

3. X – Nicky Jam, J Balvin
In 2015 scoorde Nicky Jam al een grote hit met het nummer ‘El Perdón’. Dit jaar scoort hij weer een top-3 hit samen met J Balvin. 

Watch on YouTube

4. Despacito – Luis Fonsi ft. Daddy Yankee
Je kent dit lied waarschijnlijk inmiddels al helemaal uit je hoofd. Despacito kwam vorig jaar al uit maar er wordt nu nog steeds heel veel naar geluisterd. 

Watch on YouTube

5. Havana – Camila Cabello, Young Thug
De single ‘Havana, ooh na-na’ van Camila gaat de hele wereld over. De clip is ook veel belovend, het is een soort korte ‘film’ waarin Camila de hoofdrol heeft. 

Watch on YouTube

6. Better Now – Post Malone
Post Malone staat een aantal keer in onze top 40 lijst. Zijn nummer Rockstar staat zelfs op nummer 4. Kort na de release van Better Now, groeit het nummer al uit tot een grote hit in ons land.

Watch on YouTube

​7. God’s Plan – Drake
Met de indrukwekkende videoclip waarin Drake 175 duizend dollar doneert aan verschillende mensen en goede doelen.

Watch on YouTube

8. Nice For What – Drake
De clip van dit nummer is een ode aan de ‘vrouwelijke empowerment’. De videoclip is inmiddels al meer dan 8 miljoen keer op Youtube bekeken.

Watch on YouTube

9. No Tears Left To Cry – Ariana Grande
Na de Dangerous Woman tour die eindigde in september, hebben we niet veel meer gehoord van Ariana. Na een half jaar komt Ariana gelukkig met een nieuwe single. Het lied No Tears Left To Cry van Ariana Grande werd  zelfs uitgeroepen door Radio 538 tot Alarmschijf.

Watch on YouTube

10. Psycho – Post Malone ft. Ty Dolla $ign
Op de warme zomer avonden ga je zeker veel Post Malone horen. Hij scoort met zijn nieuwste album hits na hits.

Watch on YouTube

11. Mine – Bazzi
Dit lied herken je vast wel van de Snapchat filter met de ‘smile’ hartjes. Sinds januari heeft Bazzi er ook een YouTube clip bij gemaakt. 

Watch on YouTube

12. FRIENDS – Marshmello, Anne-Marie
In dit lied maakt Anne-Marie duidelijk aan Marshmello duidelijk dat ze alleen maar vrienden wilt zijn. Aii. En dat doen ze met een hele vette videoclip. 

Watch on YouTube

13. Curious – Hayley Kiyoko
Behalve dat dit een lekker nummer is om naar te luisteren heeft het nummer ook een goede betekenis. Hayley wilt namelijk met de clip de acceptatie van vrouwen die van vrouwen houden verduidelijken.
Watch on YouTube

Bron: Glamour.com, Harpersbazaar.com | Beeld: iStock

Must reads 👀