Lifestyle

Heb jij dit weekend al plannen? Amsterdam Open Air it is!

Als jij dit weekend nog geen plannen hebt, dan heb je ze absoluut na het lezen van dit artikel. Het is de afgelopen week mega mooi weer geweest, zelfs zomerse temperaturen in ons kikkerlandje. Helaas ook een aantal onweersbuien maar dat maakt niks uit, beter nu dan in het weekend. Het is namelijk festival weekend in Amsterdam. Open Air gaat namelijk zaterdag 2 juni van start en duurt maar liefst twee dagen. Yes! Voor het leukste feestje, dansjes en drankjes moet je dit weekend bij Amsterdam Open Air zijn. En hier lees je waarom.

Amsterdam Open Air
Amsterdam Open Air is een jaarlijks terugkomend festival georganiseerd in samenwerking met club Air, MTV en talloze andere grote namen uit het Amsterdamse nachtleven. Dit jaar is het de zevende keer dat het populaire feestje terugkeert naar het Gaasperpark voor een knallend weekend. Dit is hét feestje van Amsterdam, met talloze artiesten en de leukste stages van de leukste feestjes uit Amsterdam. Het festival geeft een goed beeld van het nachtleven in Amsterdam en heeft zeker voor ieder wat wills. Love it!

De line-up van 2018
Ieder jaar verrast Open Air Amsterdam met de grote line-up. Keer op keer belooft het een heerlijk weekend te worden dankzij de verschillende artiesten. Ook dit jaar belooft het weer groots te worden en de tickets zijn dan ook helaas al uitverkocht. No worries, Ticketswap heeft nog genoeg tickets voor als jij na het lezen van dit artikel wordt overgehaald. 😉 Er zijn onder andere stages van Straf_Werk, Daily Paper en Kriss Kross Amsterdam. En met artiesten als Bizzey, Ronnie Flex & Deuxperience en Sam Feldt weet je dat dit een feestje voor in de boeken wordt. 

Waarom Amsterdam Open Air?
♥ Het wordt dit weekend hopelijk opnieuw lekker aangenaam weer, perfect om een festivalletje mee te pakken.
♥ Na de examens is het absoluut tijd voor een feestje. 
♥ De leukste artiesten komen naar Open Air. Amsterdam is dit weekend gewoon the place to be.
♥ Jij en je vriendinnen hebben al mega lang niks meer afgesproken door al dat leren, een feestje dit weekend komt dus super goed uit.
♥ Weer fleeky foto’s maken voor je Instagram is nooit verkeerd.
♥ Even helemaal losgaan op heerlijke muziek en je gedachten loslaten.
♥ Na weken examenstress kun je je chill-kloffie inruilen voor een fleeky outfit. Misschien vind je deze outfit wel wat.
♥ Even iets anders dan Netflix en chill het hele weekend, je hebt namelijk toch geen school meer. 😉
♥ Ben je nog single & ready to mingle? Reden voor een bezoekje aan Open Air, genoeg hotties die daar rondlopen.
♥ Het decor en de aankleding van Open Air is ieder jaar weer een droom. Do we need to say more?

Bron: Amsterdam Open Air | Beeld: Unsplash

Must reads 👀