Lifestyle

All the single ladies: deze Netflix dramafilms zijn perfect voor Valentijnsdag


Het is Valentijnsdag en als single lady heb je dan meestal even een avondje voor jezelf nodig. Als je met je bak popcorn en Ben & Jerry’s ijs dan eindelijk op je bed ligt, moet je nog een film uitzoeken. No worries, we got your back! Dit zijn de meest romantische dramafilms op Netflix. Happy binging! 

Netflix dramafilms 1. Labor Pains
Het tiener meisje Thea werkt keihard voor een baas die haar behandelt als slaafje. Ze heeft het geld hard nodig omdat haar ouders zijn overleden en ze voor zichzelf en haar jongere zusje moet zorgen. Wanneer haar baas erachter komt dat ze hem haat, wil hij haar ontslaan. Als smoes verzint ze dat ze zwanger is van haar vriend, waardoor haar baas haar niet mag ontslaan. Ze koopt samen met haar vriendin een nep buik en vertelt iedereen dat ze zwanger is. Haar leven lijkt een stuk beter te worden, tot dat het helemaal uit de hand loopt.

 


Netflix dramafilms 2. The Kissing Booth
Een tienermeisje Elle en haar beste vriend Lee zijn al jaren beste vrienden. Hij heeft een mega knappe broer, maar daar hebben Elle en Lee strenge regels over gemaakt. Elle heeft nog nooit gezoend en bedenkt om een ‘kissing booth’ op te zetten voor het schoolfeest. Vanaf dat moment gaat alles fout en worden er regels verbroken.

 


Netflix dramafilms 3. Life Happens
Kim heeft per ongeluk een kind gekregen terwijl ze in de bloei van haar leven zit. Ze wil uitgaan en mannen ontmoeten, maar dat lukt niet meer nu ze een kind heeft. Wanneer ze met haar vriendin mee uit gaat komt ze een hele knappe en leuke man tegen. Ze liegt tegen hem over haar kind omdat hij anders op haar zou afknappen. Maar die grote leugen kan ze natuurlijk niet lang volhouden.

 


Netflix dramafilms 4. Voor Ik Doodga
Deze film gaat over 17-jarige Tessa, een meisje dat kanker heeft. Wanneer ze hoort van de dokter dat ze niet lang meer te leven heeft, maakt ze een lijstje met dingen die ze nog wil doen. Ze werkt het lijstje af zonder dat haar ouders er vanaf weten. Naast drugs nemen en stelen ontmoet ze ook een jongen. Ze doen leuke dingen samen en worden verliefd op elkaar. Bij deze film is het handig om alvast je tissues klaar te leggen.

 


Netflix dramafilms 5. Naomi and Ely’s No Kiss List
Naomi en haar homoseksuelen vriend Ely zijn al jaren beste vrienden en hebben, om verwarring te voorkomen, een lijst gemaakt met jongens die ze allebei niet mogen zoenen. Wanneer Naomi een vriend krijgt, zet ze hem niet op de lijst, omdat ze het vanzelf sprekend vindt dat Ely hem niet gaat zoenen. Maar dan gaat dat fout. Hun vriendschap staat op het spel.

 


Netflix dramafilms 6. The Lifeguard
Wanneer het niet zo goed gaat met 29-jarige Leigh, besluit ze om weer bij haar ouders in te trekken. Ze moet natuurlijk wel een baan hebben, dus ze gaat werken als badjuffrouw. Haar leven wordt alleen maar saaier. Wanneer ze een wilde tiener ontmoet gooit ze haar hele leven om. Ze wordt verliefd en maakt spannende avonturen mee.

 


Netflix dramafilms 7. Still Alice
Alice heeft samen met haar man twee dochters. Ze is een intelligente vrouw en geeft les op de universiteit. Na een tijdje merkt ze dat ze veel dingen vergeet en wordt er alzheimer bij haar geconstateerd. Alice probeert om elke dag een lijstje met vragen die ze zelf heeft geschreven te beantwoorden. Ook heeft ze een video voor haar zelf gemaakt waarin staat hoe ze zelfmoord moet plegen als ze helemaal niks meer weet. Na een lange tijd kan ze de vragenlijst niet meer beantwoorden en vindt ze de video.