Celebs

11 feitjes die je nog niet wist over Ed Sheeran. Amsterdam ArenA here he comes!

Ed Sheeran is groot favoriet, zijn rossige hairdo en gevoel voor muziek spreekt ons allemaal enorm aan. Hij blijft lekker normaal en down to earth, dat is hoe we het Ed Sheeran Amsterdam ArenA concert ook voor ons zien. Genieten van zijn muziek en een goed voorprogramma is waar we allemaal met smart op zitten te wachten. Maar wat weten we nu eigenlijk allemaal over Ed Sheeran? Amsterdam ArenA staat 28 en 29 juni helemaal in het teken van Ed en we weten dat hij een mooi accentje heeft, maar wat is er nog meer? Je leest het hier!

‘The A-Team’ was de grote doorbraak van Ed Sheeran, Amsterdam ArenA gaat absoluut helemaal los bij het horen van dit nummer. Een echte oldie but goldie. 😉 Naast ‘The A-Team’ zijn er ook talloze andere nummers van de zanger die geliefd zijn bij iedereen. Denk maar eens aan ‘Thinking Out Loud’ of ‘Photograph’, deze lieve liedjes laten ons elke keer smelten bij een Ed Sheeran concert. Amsterdam ArenA… eat your heart out!

♥ Wist je dat… zijn volledige naam Edward Christopher Sheeran is?

♥ Wist je dat… Ed Sheeran geboren is op 17 februari 1991?

♥ Wist je dat… het tweede album van Ed Sheeran was gelekt? Niemand heeft het ooit door gehad. Wow!

♥ Wist je dat… Ed voor artiesten als Justin Bieber, One Direction, Taylor Swift, Major Lazer, Usher en Rudimental liedjes schrijft? Maar een Ed Sheeran concert is toch echt de beste. 😉

♥ Wist je dat… de zanger anti smartphone is?

♥ Wist je dat… hij al zijn gitaren een naam geeft? Ze heten Lloyd, Felix, Cyril, Trevor, Keith en Nigel. Lekker creatief van Ed Sheeran, Amsterdam ArenA bezoekers zijn nu al benieuwd wie hij meeneemt. Zou het Trevor zijn? 😉

♥ Wist je dat… Ed een mega grote mond heeft? Letterlijk! Hij heeft er ooit 40 Maltezers ingestopt. Wow!

♥ Wist je dat… hij persoonlijk een tatoeage heeft gezet bij Harry Styles van One Direction. Hij tatoeëerde een hangslotje. Cute!

♥ Wist je dat… de zanger ooit dakloos is geweest en onder een stenen boog bij Buckingham Palace in Engeland sliep? Drie jaar later speelde hij in Buckingham Palace voor het diamanten jubileum van de koningin.

♥ Wist je dat… Pizza Express maakte speciaal voor zijn 26e verjaardag een gepersonaliseerde pizza.

♥ Wist je dat… hij elk nummer associeert met een kleur. You need me, I don’t need you is bijvoorbeeld de kleur aubergine.

Bron: News Money, Time Out Dubai, Boomsbeat | Beeld: Brunopress

Must reads 👀