News

Vergeet de unicorn floatie, deze opblaasbare botsauto wil je

Als je dacht dat we alle opblaas hypes gehad hebben, dan denk je verkeerd. Roep al je vriendinnen bij elkaar, want er is een nieuwe hype onderweg. Botsauto’s alleen voor de kermis? Hell no! Er is namelijk een opblaasbare versie gevonden van deze té leuke auto’s, waar jij binnenkort samen met vriendinnen mee over het water scheurt. Dit maakt je zomerdag meteen een stuk leuker!

Vergeet de unicorn en flamingo floaties, deze hype is namelijk zó vorige maand. 😉 Maak plaats voor de opblaas botsauto, want deze wil je geloof ons maar. Als je vroeger al fan was van botsauto’s op de kermis en ook nog een echte waterrat bent…dan is dit zeker weten een droom die uitkomt. 

floatie excalibur bumper boat

Excalibur Bumper Boat
Met een klein motortje wordt deze nieuwe hype aangedreven en race jij binnen no-time over het water. Vooruit, achteruit, naar links en naar rechts… de Bumper Boat doet het allemaal. Als dat nog niet leuk genoeg is, kies je er natuurlijk voor om er waterpistolen aan toe te voegen. Dit is het ultieme watergevecht als je het ons vraagt. Een groot zwembad is er natuurlijk wel handig en essentieel. 😉

Helaas is de Bumber Boat tijdelijk uitverkocht, maar wie weet is hij snel weer instock!
Even Amazon in de gaten houden dus.

Bron: Flair | Beeld: Unsplash