Celebs

Verdrietig nieuws: broertje Nikkie Tutorials overleden

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Monica Geuze showt voor het eerst haar babybuik, het broertje van Nikkie Tutorials is overleden en Ariana Grande heeft een nieuwe liefde.

Monica Geuze kondigde in december aan dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. De vlogger houdt veel details over de zwangerschap geheim, zo deelt ze niet of het een jongen of meisje wordt en we wisten eerder niet wanneer ze is uitgerekend. Maar deze week deelde de vriendin van Lars Veldwijk een foto van haar behoorlijke babybuik. De eerste foto waarop we de buik écht goed kunnen zien. En daarbij deelde ze ook meteen dat ze 33 weken zwanger is. De laatste loodjes!

 

Oh hi Instagram👋🏼 #33weekspregnant

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze) op

Ariana Grande komt net uit een break-up met Mac Miller, maar last van liefdesverdriet heeft ze niet. De zangeres is weer aan het daten! Ze is gevallen voor Saturday Night Live-castlid Pete Davidson, die ook net uit een relatie komt. Ariana en Pete doen het daarom rustig aan. ‘Het is heel gemoedelijk en is nog maar net begonnen,’ meldt een bron. De comedian was vorig weekend te vinden bij een optreden van Ariana. Volgens een ooggetuige hadden ze het backstage heel gezellig.

Temptation Island VIPS gaat bijna van start! Maar voor het zover is, doet Rosanna erg haar best om de spanning op te voeren. Op Instagram plaatste ze een foto waarop ze iemand zoent. Maar wie? Tja, dat is top secret. Eén ding is zeker: Rosanna is niet alleen naar huis gegaan! 

Verdrietig nieuws voor Nikkie Tutorials. Haar stiefbroertje Mikai is overleden aan de gevolgen van kanker. ‘Je hebt me geleerd om krachtig en sterk te leven, net als jij dat deed. Je was onze allermooiste zegen. Bedankt,’ laat de YouTuber weten op Instagram Stories. ‘Nu kun je rusten.’ Mikai leed aan een zeldzame vorm van kanker. Het is niet bekend hoe oud Nikkie’s stiefbroertje is geworden.

Beeld: Brunopress