News

Er komt een nieuwe Netflix-serie en deze heeft alles te maken met PLL én Gossip Girl

Hoewel we nog steeds niet helemaal beseffen dat Gossip Girl echt niet meer terug komt en we nog druk bezig zijn met het verwerken van het einde van Pretty Little Liars hebben we gelukkig ook nog goed nieuws in Netflix-land! Er komt namelijk binnenkort een nieuwe serie en jij gaat ‘m ongetwijfeld leuk vinden als je van Pretty Little Liars en Gossip Girl houdt.

Netflixserie ‘You’
Jaaa, er komt een nieuwe serie aan waar wij allemaal heel vrolijk van worden. De nieuwe Netflix-serie ‘You’ wordt misschien wel onze nieuwe favoriet. De serie wordt namelijk gemaakt door de uitvoerende producten van Riverdale en worden de hoofdrollen gespeelde door acteurs van onder andere Gossip Girl en Pretty Little Liars. Oeh! Dit kan alleen maar goed worden, niet?

De serie ‘You’ gaat over een manager van een boekwinkel, Joe, gespeelde door Pen Badgley (Lonely boy is back!) die technologie gebruikt om de vrouw van zijn dromen, Beck, (Elizabeth Lail) op hem verliefd te laten worden. Hij gebruikt sociale media als om de meest intieme details over haar te ontdekken en dichtbij haar komen. Dit wordt al snel een obsessie op het moment dat hij ieder obstakel uit de weg ruimt… Spannend!

10 aflveringen
De Netflix Original-serie bestaat uit 10 afleveringen en is gebaseerd op de gelijknamige roman van Caroline Kepnes. De serie wordt gemaakt door de succesvolle uitvoerend producenten en schrijvers Greg Berlanti (Riverdale!) en Sera Gamble.

Nog even geduld…
Helaas moeten we het voor nu nog even met de trailer doen, want de serie verschijnt waarschijnlijk pas na de zomer op Netflix.

Beeld: Unsplash