Beauty

Dit is dé hack om een bot pincet weer scherp te krijgen

Niets is zo vervelend als een pincet dat bot is. Even snel je wenkies bijwerken zit er niet meer in en de kleine haartjes blijven zitten waar ze zitten. Meh! Zodra de gloriedagen van je pincet voorbij zijn, ga je er dus al snel vanuit dat ‘ie klaar is voor de prullenbak. Gelukkig bestaat er een mega simpele hack om een bot pincet weer een tweede leven te geven. Ben jij benieuwd geworden, lees dan snel verder!

Een pincet dat bot is, is nooit fijn. Vooral als je zelf je wenkbrauwen doet is een scherp pincet van levensbelang. 😉 Helaas wordt onze beste vriend naar verloop van tijd bot, waardoor de kleine haartjes niet meer meekomen en blijven zitten waar ze zitten. Een afspraak maken bij een schoonheidspecialist kost geld en wanneer je dit liever aan iets anders uitgeeft is het dus best wel zonde. Tijd voor een #lifehack dus!

Huis-tuin-en-keuken tip
De oplossing is dichterbij dan je denkt en vooral ook enorm makkelijk. Een vrouw vertelt op een sociale netwerksite hoe wij dit op de meest makkelijke manier kunnen aanpakken. Door middel van een nagelvijl maak je jouw pincet binnen no-time weer scherp. Ideaal! 

Epileer en werk jij zelf je wenkbrauwen bij? Lees hier wat je beter niet kunt doen met je wenkies

Bron: Cosmopolitan, Nieuwsblad | Beeld: Unsplash