News

Action verkoopt nu ook deze toffe zwembanden voor nog geen €3

Dit lange weekend hebben we wederom genoten van heerlijke temperaturen, wat een geluk! Hoewel het weer vandaag even een dipje heeft komen er weer super zomerse temperaturen aan. De flamingo-zwembanden en zeemeerminnen-luchtbedden vliegen ons om de oren de laatste tijd, maar vaak zijn ze toch best prijzig… Tot nu, Action komt namelijk een een fantastische budget-variant voor een échte Action-prijs!

Zwembanden en luchtbedden
We weten het, de laatste tijd vliegen de luchtbedden en zwembanden ons om de oren. Welke is jouw favoriet? De flamingo, zeemeermin of ga jij toch het liefst voor een unicorn? Toch willen wij je deze pareltjes niet onthouden, want al deze exemplaren liggen nu ook gewoon bij onze favoriete budgetketen Action in de schappen.

Unicorns, flamingo’s en zeemeerminnen
Bij de zwembaden heb je de keuze uit een unicorn, flamingo of zeemeermin. Naast zwembanden verkoopt Action ook luchtbedden onder andere in de vorm van een mega ijscoupe. Hoe leuk! Het beste is nog wel dat de opblaasartikel voor een prikkie te scoren zijn bij Action. Dat wordt morgen allemaal op naar Action, want ze liggen vanaf woensdag 23 mei in de winkels.