News

Temptation Cherish (weer) gespot met Belgische jongen

De korte ‘romance’ tussen Tim en Cherish tijdens Temptation Island staat natuurlijk nog vers in ons geheugen gegrift. Na de finale van Temptation Island werd er druk gespeculeerd of de twee nou wel of geen relatie meer hadden na het verlaten van het eiland. Laatst waren de twee weer samen gespot en vertelden ze dat ze niet meer samen zijn, toch is Cherish (weer) met een Belgische jonge gespot. Zou het Tim zijn?

Tim en Cherish
Cherish heeft al meerdere malen laten weten dat het voor haar puur een ‘spel’ was om Tim te versieren tijdens Temptation Island. Toch waren de twee een tijd geleden samen gespot en zagen hier mensen natuurlijk weer meer achter. Deze roddel helpt Cherish nu voorgoed de wereld, want ze heeft namelijk een nieuwe vlam aan de haak geslagen. Voordat Temptaiton Island begon vertelde Cherish dat ze nog nooit ‘een Belg had gehad’ en haar nieuwe vlam zet de teller op nummero twee.

 

Cherish’ nieuwe vlam heet namelijk Diego en komt uit Gent. Ze stelt de jongen voor in een livestream op Instagram en vertelt daar nog één keer ]Ja Tim houdt misschien nog wel van mij, maar ik niet van hem’. Daarnaast bevestigt ze ook meteen dat Tim geen contact meer zoekt en hem niet meer ziet.

Bron: Show.nl

Must reads 👀