Fashion

Fashionista’s opgelet: hierdoor kun je designer items scoren die je wél kunt betalen

Een Fabienne Chapot jurkje in je kledingkast en een Michael Kors horloge om je pols. Yeah right. Dat kun je toch niet betalen! Op Instagram word je zowat doodgegooid met prachtige designer items. ‘One day’, denk je misschien. Maar dankzij een ‘geheime’ webshop – ja, die bestaat – hoef je niet te wachten tot je eindelijk een geldboom in de tuin hebt. Via Best Secret scoor je designer items met hoge kortingen zodat jij ze óók kunt scoren! 

Grote kans dat je nog niet van Best Secret hebt gehoord. Dat is ook de bedoeling, want het is één van de best bewaarde geheimen als het aankomt op fashiongebied. Best Secret is namelijk een nieuwe exclusieve shopping community met meer dan 5 miljoen producten van designermerken. Het is maar goed ook dat niet iedereen van deze shopping community weet, want de designer producten hebben hoge kortingen (tot wel 80%!). Zo kun ook jij shinen in met een van deze toffe designer items.

best secret ichi jurkbest secret ichi jurkGirlscene’s Danique draagt hier een super vrolijk Ichi jurkje, super fijn voor de warme dagen! Shoppen? Dat kan hier met maar liefst 43% korting.

fabienne chapotEn hoe tof is dit panterprint jurkje van Fabienne Chapot? Go get it hier met 36% korting.

Als een Fabienne Chapot jurkje niet genoeg is, kun je ook producten scoren van merken als Converse, NA-KD, Michael Kors, Adidas, Ichi of een van de andere 3000 merken. Elke dag om 00.00 uur zijn er nieuwe aanbiedingen. Let dus op, de webshop kan verslavend zijn ;-). Mocht het product niet bevallen, no worries. Retourneren is gratis.  

BestSecret is niet zomaar een webshop. Toegang tot deze exclusieve webshop verloopt alleen door een aanbeveling van een bestaand lid of partner. Of via Girlscene! Als Girlscene-lezeres krijg je een exclusief lidmaatschap bij de fashion community Best Secret. Dat is nog niet alles, je krijgt ook 20 euro korting* op je eerste aankoop. Meld je snel hieronder aan! Pssst! Daarna kom je direct bij een geheime garderobe, die speciaal voor jou is samengesteld…

Shoppen via de Best Secret app
Ben je onderweg of heb je geen laptop binnen handbereik? No worries! Met de Best Secrep app scoor jij je items gewoon via je smartphone. Check snel via je telefoon wat de nieuwe aanbiedingen zijn of maak een wishlist met al je favoriete items. De app is te downloaden in de App Store of Google Play.

Meld je hier aan voor BestSecret

Beeld: Best Secret
*Alleen geldig wanneer je winkelt voor tenminste 60 euro