News

Er bestaat nu een luchtbed speciaal voor jou én je hond

We hebben al heerlijk mogen genieten van tropische temperaturen de afgelopen dagen en het wordt alleen nog maar beter ladies! Het liefst liggen we de hele dag in het zwembad en werken we aan onze tan, maar we moeten natuurlijk niet ons lieve huisdier vergeten. Die heeft het met z’n vachtje waarschijnlijk super warm. Zorg daarom voor wat verkoeling en chill samen met ‘m in één van deze coole luchtbedden speciaal voor jou en je huisdier.

Luchtbed voor huisdieren
Lig jij met hoge temperaturen ook het liefst uren in het zwembad én heb jij een huisdier? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Vanaf nu chill jij namelijk volledig in stijl samen met je grote vriend in het zwembad met deze super toffe luchtbedden. Of katten ook fan zijn van deze fantastische luchtbedden betwijfelen we nog, maar voor honden is dit de perfecte uitkomst deze zomer.

 

Een bericht gedeeld door FUNBOY (@funboy) op

Zie jij jezelf al chillen op één van deze luchtbedden samen met je trouwe viervoeter? De luchtbedden worden verkocht op deze website. Je moet er wel wat voor over hebben om samen met je hond in het zwembad te liggen, want het kleine luchtbed kost ongeveer €50 en die voor jezelf €108…

Bron: Pretty52 | Beeld: