Lifestyle

Deze 22 dingen herkent iedereen die single is

Stelletjes die al jaren gelukkig met elkaar zijn vragen je vast wel eens of het niet saai is om single te zijn. Maar het singleleven is zo slecht nog niet! Geen relatiedrama en een heel bed voor jezelf. Een relatie hebben kan natuurlijk ook hartstikke leuk zijn, maar jij als single hebt het zeker niet verkeerd. Deze dingen herken je als je (al een tijdje) als single door het leven gaat.

 Je kunt lang uit op de bank liggen en hoeft met niemand rekening te houden. Behalve je lieve kat die natuurlijk wel bij jou op schoot mag liggen. <3

♥ Netflix bingewatchen, daar ben jij goed in. Een grote pot ijs erbij en jij bent helemaal gelukkig.

♥ Onder de douche heb jij je eigen ‘singing contest’. 

♥ Als je vriendinnen komen slapen passen ze makkelijk bij jou in bed. Je bed is verboden terrein voor jongens, maar je vriendinnen zijn altijd welkom!

♥ Je kamer is altijd een rommel. Behalve je moeder en je vriendinnen ziet toch niemand je kamer.

♥ Iedereen in je Insta-tijdlijn lijkt een fantastische relatie te hebben. Maar jij weet dat dat in het echte leven helemaal niet zo is.Single herkenbaar

♥ Je geld gaat in ieder geval niet op aan jubileumcadeaus of dure dates. Jij geeft je geld veel liever uit aan kleding, eten en uitgaan. 

♥ Met uitgaan kun je flirten hoeveel je maar wilt. Who cares?

♥ Je hebt nooit liefdesverdriet of relatieproblemen. Gelukkig maar, want dat is echt het laatste waar jij nu met je single leven zin in hebt.

♥ Je bed is helemaal voor jezelf. 

♥ In de winter loop jij gerust een paar weken met ongeschoren benen. Waarom al die moeite doen als je toch met een lange broek loopt.

 Elke ochtend beeld je je weer in dat je vandaag ‘de ware’ tegenkomt. Maar nog steeds ben je hem niet tegengekomen…

♥ Je bent mega zelfstandig. Al die meiden die al jaren een relatie hebben zouden eens moeten weten hoe het is om alles zelf te doen.You go girl!

♥ Je hebt altijd tijd om met vriendinnen af te spreken.

♥ De enige jongens die contact met jou zoeken zijn op de een of andere manier altijd super weirdWaarom stapt er niet een super knappe hunk op jou af?

♥ Met Valentijnsdag lig jij lekker de hele dag in bed.

Bij het kijken naar een romantische dramafilm springen de tranen in je ogen. Het is toch best confronterend om een perfecte relatie met een dramatisch einde te zien.

♥ Geen gedwongen vriendschappen. Jij hoeft in ieder geval niet leuk te doen tegen schoonfamilie of vrienden waarmee jij totaal geen klik hebt. 

Af en toe ben je toch wel een beetje jaloers om al die koppels om je heen. Jij wilt soms ook even geknuffeld worden…

♥ Jij vindt niks vervelender dan die vriendinnen die àltijd en overal hun vriend mee naartoe moeten nemen. Zitten ze aan elkaar vast ofzo?

♥ Je doet elke dag weer je best om er sexy uit te zien. Je stelt je wel voor hoe het is als je een vriend hebt en gewoon in je joggingbroek naar buiten kan…

♥ Met je vriend naar een pretpark is leuk, maar met een hele vriendengroep is toch nog véél leuker? Met jouw vriendengroep beleef je de leukste dingen en dat is voor jou helemaal prima.

Beeld: iStock