News

NikkieTutorials na zes(!) jaar weer vrijgezel

Nikkie de Jager, beter bekend als NikkiTutorials, is na een relatie van zes jaar weer single. Dit maakte Nikki gisteren via Instagram-stories bekend. De YouTuber liet verder niets los over de reden achter de break-up, maar wij hebben wel zo onze vermoedens… Het schijnt namelijk dat haar vriend Rick niet alleen de vriend van Nikki was in de afgelopen zes jaar. Heftig!

NikkieTutorials weer single
De relatie tussen YouTuber Nikki en Rick is over. Nikki deelde gisteren op Instagram het nieuws met haar volgers, terwijl ze niet veel over haar persoonlijke leven deelt. Er gingen al een tijdje geruchten dat  het stel uit elkaar zou zijn, maar nu is het break-up, wel laat ze weten dat ze zin heeft in ‘het nieuwe hoofdstuk’ uit haar leven. Wel gaan er geruchten waarom de relatie zou zijn verbroken en de reden is best wel heftig… Lees hieronder waarom.

Ging Rick vreemd?
Er gingen al tijden de geruchten dat Nikki’s vriend Rick nóg een relatie zou hebben naast zijn relatie met Nikki. Het gaat om de Spaanse Nicole. Zij zou de ‘tweede’ vriendin van Rick zijn en kwam in 2016 in de media met foto’s, WhatsApp-gesprekken en notities uit haar telefoon, waaruit bleek dat de twee niet ‘gewoon vrienden’ waren. Zou dit de reden zijn van de break-up?

Beeld: Brunopress | Bron: show.nl