Lifestyle

7x hoe je subtiel indruk maakt op je crush mét succes

Flirten met iemand waar jij stiekem een oogje op hebt, is zo makkelijk nog niet. Je weet namelijk helemaal niet zeker of jouw crush ook een oogje op jou heeft. Het is lastig om dan de eerste stap te zetten, maar hey als het subtiel kan… waarom ook niet?! Als hij het namelijk niet doet, dan doen wij het toch gewoon? Anno 2018 mogen wij ook de eerste stap zetten en met deze 7 tips sla jij misschien nog wel een lover aan de haak ook! Tell me more!

Flirten is best moeilijk, de een doet dit met de ogen dicht en voor de ander is het te vergelijken met een wiskunde toets. 😉 Maar zonder te flirten of subtiele hints te geven, trek je nooit de aandacht van die ene leuke jongen. Tijd om hier dus verandering in te brengen, want met deze 7 subtiele tips, is indruk maken op jouw crush nog nooit zo makkelijk geweest.

♥ Eye contact is the key
Dit is waar het allemaal begint, elkaar in de ogen kijken. Dit is vaak erg spannend maar ook vrij logisch en het meest effectieve als je het ons vraagt. Doordat je elkaar in de ogen aankijkt en misschien net iets te lang, bouw je een bepaalde spanning op met elkaar. En dit alles op een veilige afstand. Van dichtbij mag het natuurlijk ook, zorg ervoor dat je lief lacht en je ogen laat smizen. Jouw crush is meteen verkocht! 😉

♥ A gentle touch
Elkaar aanraken is mega spannend, maar zo laat je ‘m wel meteen weten dat je hem ook wilt aanraken en dat dit dus absoluut geen no-go is. Alleen al een hand op zijn been of borst als je om ‘m moet lachen is genoeg om te laten weten dat je het oké vindt om aangeraakt te worden. Laat het flirten en plagen van elkaar maar beginnen!

♥ A smile is the best thing a girl can wear
Jongens vinden het super aantrekkelijk als meiden een mooie lach hebben. Vergeet jouw glimlach dus ook vooral niet tijdens het maken van de eerste indruk. Je lach is een geheim wapen, net zoals cupido zijn pijltjes heeft. Wij weten zeker dat je crush jouw spontane lach niet uit zijn hoofd krijgt en de verleiding niet kan weerstaan om op je af te stappen. Zorg er dus voor dat hij jouw lach ziet zonder dat jij het door hebt (of doe alsof), zo kom je warm en aantrekkelijk over en ben je zeker niet te serieus. Benieuwd hoe je zo’n mooie stralende witte lach krijgt, je vindt het in dit artikel.

♥ Don’t give in too easily
Het laatste wat je wilt bereiken is dat hij denkt dat je makkelijk bent. Hoe leuk je een jongen ook vindt, ga niet meteen all-in. Maak het hem een beetje moeilijk en speel een subtiel spelletje hard-to-get. Plaag elkaar een beetje, maar val niet gelijk voor zijn charmes. Hij moet jou verdienen en dat vindt hij waarschijnlijk ook. Meiden die ‘makkelijk’ zijn, zijn totaal niet aantrekkelijk voor hem.

♥ Always be yourself
Niets is belangrijker dan dat jij jezelf blijft. Als je een eerste indruk op iemand maakt probeer je natuurlijk de mooiste versie van jezelf te zijn, maar iedereen heeft imperfecties en er is geen reden om deze achter te houden. Je leert elkaar kennen zoals je bent en dat is ook waar hij op valt… eerlijkheid. Wanneer jij zelfverzekerd in je vel zit, is dit voor hem een reden om verliefd te worden. 

♥ Perfume is your best friend
Wil je jouw crush helemaal om je vinger binden? Zoek dan voor het perfecte luchtje dat hem zwak maakt. Jongens hebben nu ook eenmaal een zwak voor lekkere parfum, het luchtje maakt een euforisch stofje aan bij hem waardoor hij zijn ogen niet van jou kan afhouden. Spuit de parfum op je polsen, in je hals, op je haar en misschien zelfs achter je oren. Zo weet je zeker dat je jouw geur bij hem achter laat als je langs loopt, believe us hij valt als een blok voor je.

♥ Competition baby
Als er iets is wat jongens altijd willen… dan is het winnen. Ze houden absoluut niet van verliezen en winnen is dan ook de enige optie. Ben jij aan het flirten met iemand en wil je hem helemaal veroveren? Laat dan in zijn bijzijn zien dat er nog genoeg andere jongens in het spel zijn. Stuk voor stuk willen zij misschien ook wel jouw aandacht. Werp af en toe ook een glimlach naar jouw crush en zorg dat je ook vaak genoeg even alleen bent. Bijvoorbeeld op een feestje waar hij ook aanwezig is, zo geef je hem de kans om jou voor hem zelf te winnen. Af en toe een spelletje spelen kan best sexy en leuk zijn, vooral wanneer het eindigt met een prins op het witte paard. 😉

Klaar voor een date, maar geen idee wat? Neem snel een kijkje in dit artikel voor leuke inspiratie!

Bron: Glamour, Mannengeheim, Love Panky | Beeld: Unsplash