News

Deze foto bevestigt de dood van één van onze favoriete Riverdale-personages

Ben jij een trouwe Riverdale-kijker? Volg jij Jughead, Betty, Archie en Veronica op de voet? En ben jij altijd de eerste die de nieuwste aflevering heeft gezien? Goed, dan mag je doorlezen. Heb je de laatste aflevering nog niet gezien, dan raden we aan om dit artikel nu weg te klikken (spoiler alert!) want één van onze favoriete personages gaat dood en wij hebben hier het bewijs.

Spoilet alert: Dus hier nog even een laatste waarschuwing: Wanneer je de laatste aflevering nog niet hebt gezien is dit de laatste kans om dit artikel weg te klikken ;-).

Favoriete personage Riverdale dood
Heb je de laatste aflevering al wel gezien? Dan heb jij waarschijnlijk net als ons vol afschuw gekeken hoe Jughead in elkaar werd geslagen en hoe FP het lichaam van Jughead wegdroeg. Uiteraard bleven wij na het zien van deze aflevering met honderd vraagtekens achter. ‘Het zal toch niet?’ ‘Is hij dood?’ ‘Neeee, toch?’ ‘Dat kan toch niet?’ zijn vragen die ons al dagen bezighouden en wij hebben nu het verlossend (en verdrietige) antwoord. Bekijk hieronder de beelden.

Jughead’s begrafenis
Op het beeld hierboven is Jughead’s ingelijste foto te zien op (zeer waarschijnlijk) de kist waarin Jughead’s lichaam ligt. Wij hebben dus sterk het vermoeden dat de volgende aflevering draait om de begrafenis van Jughead. Nooooo. Daarnaast hebben we nog een beeld waarom nogmaals bevestigd wordt dat er een begrafenis aan zit te komen.

Stiekem hopen wij natuurlijk nog steeds dat Jughead onze favoriete serie niet gaat verlaten… Wij kunnen niet wachten tot de nieuwe aflevering.

Beeld: Brunopress | Bron: zmonline.com