Lifestyle

Girls issues: ‘Ik heb steeds minder zin om bij hem te zijn’

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres die veel discussies heeft in haar relatie en niet weet wat ze moet doen.

Hoii,

Ik las jullie Insta verhaal en wilde wat bij jullie kwijt. Ik heb nu bijna een jaar een vriend waar ik ontzettend gelukkig mee ben, maar nu hebben we de laatste tijd vaak ruzies en discussies. Ik zit ook niet helemaal lekker in mijn vel en heb steeds minder zin om bij hem te zijn of heb minder het gevoel dat ik hem mis. Ik hou nog wel ontzettend veel van hem en ik wil hem ook niet kwijt dus ik weet niet zo goed wat ik nu moet doen. We praten het iedere keer weer uit, maar de volgende dag is het weer ‘t zelfde verhaal! 🙁

Groetjes, Marije

Lieve Marije,

Wat vervelend dat je vaak ruzies en discussies hebt met je vriend. Jullie zijn al bijna een jaar samen, dat is echt al een lange tijd. Voordat je een beslissing maakt waar je spijt van gaat krijgen, is het verstandig om hier heel goed over na te denken. Het kan best dat je gewoon even niet zo lekker in je vel zit, praat hierover met je vriend. Hij heeft hier vast begrip voor en samen komen jullie eruit. Dat weten we zeker! Waarschijnlijk voel je je een stuk beter als je jouw hart hebt gelucht bij hem. Niks om je voor te schamen dus, in veel relaties zitten dieptepunten… maar hier kom je vaak alleen maar sterker uit. Succes girl!

Liefs, Girlscene

Zit jij ook met een brandende vraag? Of heb je hulp of juist tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen door het insturen van je ‘Girls Issue’ en laat je vraag beantwoorden. Mail dan naar info@girlscene.nl.

Beeld: iStock