News

Deze 3 alpaca broertjes zijn te koop en jij kunt het nieuwe baasje worden

Als je ons vraagt wat ons lievelingsdier is dan roepen wij in koor: ‘alpaca’s!’ Elke dag worden wij wel in een schattig filmpje van een alpaca getagd. Wij zijn dol op deze schattige pluizige beestjes en het liefst zetten we er eentje in onze achtertuin. Helaas heeft niet iedereen hier ruimte voor, maar mocht jij dit wel hebben dan is dit je kans. Er zijn namelijk drie te schattige alpaca’s te koop en het zijn ook nog eens broertjes.

Heb jij een grote achtertuin en ben je bijna jarig? Dan is dit iets wat jij bovenaan je verlanglijstje moet zetten. Er zijn namelijk drie (te lieve) alpaca’s te koop en jij kunt hun nieuwe baasje worden. Bekijk hieronder de schattige beestjes en je bent verkocht.

Zijn ze niet té adorable? De drie vriendelijke ‘alpaca boys’ zijn in 2017 geboren en zijn dus niet te koop. Let wel, de verkoopster verkoopt de drie alpaca’s wel alleen samen en wil dat ze samen blijven. De drie alpaca’s worden verkocht voor ongeveer €1700 samen. Dus hier moet je je ouders wel even héél lief voor aankijken.

Beeld: iStock

Lees ook: Extra korting bij Guts & Gusto met deze Guts & Gusto kortingscode!