Lifestyle

5 handige budget tips om je deze zomer niet te vervelen

Hoera! De zomer komt eraan en het begint steeds weer wat warmer te worden. We love it. Je kunt je leukste rokjes weer uit de kast halen en hoeft je niet meer te verstoppen onder een dikke maillot. Free them legs. Alleen kun je soms met het warme weer wat inspiratieloos zijn. Wij geven je tips hoe je het warme weer kunt vieren.

#1 Ice ice baby
Het is lekker weer en dat betekent natuurlijk een ijsje. Yum. Ga eens bij de ijswinkel bij jou in de buurt langs en ontdek of ze nieuwe smaken hebben. Je kunt de lekkerste combinaties verzinnen. Toch liever zin in ijsjes van de supermarkt om de nieuwste Magnum te proberen? Smullen maar!

#2 Vondelpark
Met zalig weer kun je lekker van de natuur genieten. Maak eens een wandeling door het Vondelpark en ontdek nieuwe dingen. Je kunt op de mooiste plekken zitten en je krijgt ook nog eens een kleurtje. Hoe handig.

#3 Naar het strand
Op een zonnige dag is het perfecte moment om je tan bij te werken. Scheveningen is een megastrand en ook super bekend. Urenlang op het strand liggen. Zalig. Ook kun je lekker rondwandelen op de boulevard en heerlijke ijsjes scoren.

#4 Festivals
Zomer = festivalseason. In de zomer kun je weer lekker alle festivals afstruinen en je leukste outfits aantrekken. Op een festival zelf kun je ook kledinginspiratie opdoen. Handig he? πŸ˜‰

#5 NS reizen
Elke jaar heeft NS weer leuke deals. Zo kun je vaak voor onder de €15 door heel Nederland reizen. Probeer eens verschillende steden te bezoeken en je ontdekt wat er nog meer is in ons kleine Nederland. De must cities die je moet bezoeken zijn Maastricht, Rotterdam, Groningen, Eindhoven en Arnhem. Ook handig als je nieuwe foto’s wilt maken voor op je Instagram. πŸ˜‰

Beeld: iStock