News

Nieuwe stagiaire: Aartie

Hi girls! Zoals je al aan de titel ziet ben ik de nieuwe stagiaire van Girlscene. Vanaf vandaag versterk ik de redactie en zien jullie ook artikelen van mij voorbijkomen. Ik ben Aartie en de komende 3 maanden loop ik stage op de redactie van Girlscene. Super leuk! Ik vind het heel erg spannend, maar ik heb er zeker erg veel zin in.

But first, let me introduce myself.

Ik volg de opleiding Mediaredactie op het Mediacollege in Amsterdam en heb hier zeker geen spijt van. Je leert veel tijdens de opleiding en je krijgt ook de kans om veel interessante dingen te doen. Hierbij moet je denken aan filmen, monteren, schrijven, fotografie en interviewen. Erg breed. Vooral schrijven en fotografie vind ik het leukst, hier kan ik het meest mijn creativiteit in kwijt. Ik wil later graag de journalistieke kant op. Ook speur ik graag rond op social media en vind ik het leuk om de laatste trends te ontdekken. Ik heb een verslaving aan shoppen en eten. Oei, niet erg goed voor mijn portemonnee.. Vooral in de winkels vind ik het erg leuk om te kijken, maar ook online. Ook kijk ik vaak rond op Pinterest en Instagram om kledinginspiratie op te doen. 

Nieuwe stagiaire

Ik ben 20 jaar en ik kom uit Rotterdam. Sinds kort woon ik in Amsterdam, waar ik erg blij mee ben. Hier is zoveel te doen in de stad (en te shoppen) en dat vind ik geweldig. Ik heb een zeer grote interesse voor mode, beauty en lifestyle. In mijn vrije tijd kijk ik dan ook erg vaak naar make-up tutorials, maar heb geen geduld om de looks zelf na te maken ๐Ÿ˜‰ Ik heb een lief konijntje genaamd Teddy (ze lijkt ook echt op een teddybeer, super schattig) die erg veel houdt van eten, rondrennen en af en toe een dutje doen.

Zolang ik mij kan herinneren lees ik graag artikelen van Girlscene en was/ben ik een trouwe bezoeker. Stage lopen bij Girlscene is dan ook een droom die uitkomt. Wat was ik toch blij toen ik een mailtje kreeg van Danique om op gesprek langs te komen, maar ik was nog blijer toen ik diezelfde week nog hoorde dat ik was aangenomen. 

RANDOM FACTS

โ˜… Chocolade is mijn guilty pleasure (vooral melkchocola)

โ˜… Naast chocolade, ben ik ook dol op sushi.

โ˜… Ohja, ik ben ook een liefhebber van patat.. #guilty

โ˜… Ik kan series en films ontelbaar opnieuw kijken, zonder dat ik er gek van word. Vooral Modern Family.

โ˜… Ik heb een hele lieve vriend waar ik al maanden gelukkig mee ben.  

โ˜… Ik ben dol op oogschaduw.

โ˜… Ik ben verslaafd aan cola.

โ˜… Lente is mijn favoriete seizoen.

โ˜… Realityseries vind ik het leukst om te kijken op televisie, zoals 90 Days To Wed op TLC.

โ˜… Ik ben een klein beetje social media verslaafd.

โ˜…  Wekelijks ben ik wel in de McDonalds te vinden.. Oeps.

Ik heb ontzettend veel zin in deze stage en ik hoop dat jullie mijn artikelen leuk vinden en dat ik jullie kan inspireren!

Veel liefs,

Aartie