News

Bevestigd: Deze BN’ers doen mee aan Adam Zkt. Eva VIPS

Temptation Island verdwijnt kort van de buis, maar niet getreurd, want daar komen heel wat programma’s voor terug. Dit weekend is er een nieuw seizoen Ex On The Beach Double Dutch gestart, wordt er hard gewerkt aan een seizoen Temptation Island VIPS én komt er een nieuw seizoen van Adam Zkt. Eva VIPS en de eerste BN’ers zijn zojuist bevestigd.

1. Joshua Feytons
Baalde je al dat je Temptation hottie Joshua moest missen op de buis? Lucky you! Hij keert namelijk terug op je beeldscherm tijdens Adam Zkt. Eva VIPS en dit keer zonder zwembroek. Komen we er eindelijk achter of ‘ie echt zo groot is als Megan beweert ;-).

2. Jeffrey Wammes
Turner Jeffrey Wammes is ook gestrikt voor het programma. Jeffrey vertelde ooit in de media dat hij meer op jongens valt, maar heeft ook een tijdje een vriendin gehad. 

 

Een bericht dat is gedeeld door @joshuafeytons op

3. Dewi Pechler
Dewi, wie? Voor de mensen bij wie er nog geen lampje gaat branden. Dewi kennen we allemaal van het állereerste seizoen Idols. Jup, dat is lang geldeden! Naast zingen doet ze nu ook mee aan Adam Zkt. Eva VIPS op zoek naar haar Adam.

4. Jeroen Post
Jeroen Post kennen we allemaal van onze lievelingszender van vroeger, TMF. De zender betaat helaas niet meer en van Jeroen horen we ook niet veel meer tot aan nu. Gisteravond werd bekend dat ook hij uit de kleren gaat voor het nieuwe seizoen Adam Zkt. Eva VIPS.

Adam Zkt. Eva VIPS is nog op zoek naar dates
Zie jij het wel zitten om met Joshua op een eiland te zitten? Dan is dit je kans. De opnames van het programma starten in juni en je kunt je nog opgeven om mee te doen.