News

Dit meisje gebruikte zelfbruiner, maar werd groen in plaats van bruin

Woehoe! De zon laat zich steeds vaker zien en de temperaturen stijgen. Ons hoor je niet klagen, want wat ons betreft mag het voor altijd zo blijven. Bij dit weer hoort natuurlijk een lekker bruin kleurtje en niet iedereen heeft hier tijd (en geduld voor). Daarom besloot een meisje om alvast wat zelfbruiner te gebruiken. Dit pakte helaas niet helemaal goed uit en ze kreeg de schrik van haar leven toen ze in de spiegel keek. 

Zelfbruiner
We hebben het allemaal vast wel een geprobeerd: zelfbruiner. Als het goed gaat resulteert het in een mooi kleurtje, maar helaas pakt het soms ook nog wel eens verkeerd uit. Van bruine strepen op je benen tot wortelkleurige handen, iedereen heeft wel eens een self tan fail meegemaakt. Zo ook de Britse Danni Bruce. Geen strepen of oranje kleur voor Danni. Nee, deze zelfbruiner zorgde ervoor dat de huid van Danni groen(!) werd. En dat ziet er zo uit.

Shrek
‘Ik had een zenuwzinking. Ik keek in de spiegel en mijn hele borst was groen.’ En daar bleef het niet bij. Binnen een paar minuten was ze volgens zichzelf onherkenbaar en tot overmaat van ramp had ze ook haar hoofd nog met het goedje ingesmeerd. Nooooo. Ze besloot ze om haar foto’s te delen op internet en je raadt het al, dit ging natuurlijk viral. Ze werd vergeleken met Wicked, de Hulk en gephotoshopt op een Shrek-lichaam. Gelukkig ziet ze er zelf de lol wel van in en zijn we blij voor haar dat het gelukkig gewoon weer afgaat.

Beeld: iStock | Bron: LadBible

Lees ook: korting bij Centralpoint met deze Centralpoint kortingscode