Celebs

HNTM Montell heeft een nieuwe vriendin en ze lijkt sprekend op zijn ex Sanne

Montell van Leijen is weer gelukkig in de liefde! De hunk wilde zijn kersverse vriendin eigenlijk voor zichzelf houden, maar praatte per ongeluk zijn mond voorbij in een nieuwe aflevering van Juice. Uiteindelijk wordt ook de identiteit van zijn nieuwe liefde onthuld. Wat blijkt? Ze lijkt als twee druppels water op zijn ex Sanne! 

Montell heeft veel te danken aan Holland’s Next Top Model. Hij is niet alleen als winnaar uit de bus gekomen, maar hield er ook een vriendin aan over. Het model was een paar maanden gelukkig met Sanne, maar die relatie is inmiddels op de klippen gelopen. 

Het single leven lijkt niet echt aan Montell besteed, want hij is alweer gelukkig met iemand anders! De hunk is als een blok gevallen voor tennisster en model Sem Wensveen. Hij praat zijn mond voorbij door haar naam te noemen én te vertellen dat ze aan tennis doet. Oplettende fans kwamen al gauw achter de identiteit van Montells nieuwe vlam. Sem is bloedmooi met een donker tintje én ijsblauwe ogen… net als zijn ex Sanen ook heeft. Montell heeft duidelijk een type ;-). 

In deze video verklapt Montell dat hij een nieuwe vriendin heeft: 

Watch on YouTube

Montell met ex Sanne: 

Montells nieuwe vriendin Sem: 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: Brunopress