Lifestyle

Awh! Deze mini alpaca is het schattigste óóit

Zoals jullie inmiddels wel weten zijn we op de redactie een groot fan van alpaca’s. Als het mogelijk was namen we het liefst een ‘redactie-alpaca’, maar tot nu toe blijft het alleen bij kijken naar schattige foto’s en video’s van deze schattige pluizige beestjes. Ben jij ook dol op alpaca’s? Dan moet jij dit even checken, dit is namelijk de schattigste alpaca die je ooit hebt gezien.

Mini alpaca
Heb je even een off day, heb je iets nodig om opgevrolijkt te worden of wil je gewoon dat je dag nog beter wordt dan ‘ie al is? Dan hebben wij iets voor jou gevonden. Ben je klaar om het allerschattigste ooit te zien? 3, 2, 1, Go!

Alpaca boerderij
Awh, dit is toch te cute? Uiteraard snappen we dat deze alpaca niet echt is, maar is toch perfect om zo mee onder je arm naar huis te nemen in plaats van een echt exemplaar? Dit schatje heeft onze dag in ieder geval nóg beter gemaakt. Sla dit schattige kiekje op in je telefoon en zit het dan even niet mee? Bekijk dan weer even dit schattige plaatje en de situatie is ongetwijfeld een stukje minder erg geworden.

Beeld: iStock