News

In deze sportschool kun je Netflixen én sporten tegelijk

Yes het is echt waar, vanaf nu bestaat er een wel heel bijzondere manier van sporten. A dream come true! Na de gekste dingen zoals een work out op een trampoline komt een gym in Engeland met iets waar wij enorm blij van worden. En we kunnen alvast verklappen dat het te maken heeft met jouw favoriete serie. Dit belooft veel goeds, lees snel verder voor de details.

*Tromgeroffel* De nieuwe bijzondere manier van sporten heet: Netflix & Run! Je leest het goed, Netflix(!) én sporten in één. Dit is echt een droom die uitkomt en tegelijkertijd super motiverend. De Britse fitnessketen David Lloyd heeft deze fantastische manier van sporten het leven in geroepen. Geen smoesjes meer over dat je liever nog een aflevering van je favoriete serie kijkt ;-).

Netflix & Run
Het Netflix & Run programma wordt volledig op jou afgestemd. Als je zo’n les boekt moet je bijvoorbeeld van te voren vermelden of je een serie wilt kijken. Bij een aflevering van Game Of Thrones hoort een hardloopsessie van zo’n zeven tot tien kilometer… dus be prepared. Maaaaaar, met jouw favoriete serie erbij weten we zeker dat het sporten een eitje wordt.

Helaas is dit fenomeen nog niet door de Nederlandse sportscholen opgepakt. Je moet nu nog wel even een reisje maken, want deze manier van sporten vindt voorlopig alleen nog in het plaatsje Chigwell, gelegen in Engeland, plaats. Als het goed loopt, volgt het ook in andere steden. Fingers crossed!

Bron: Zita | Beeld: iStock

Must reads 👀