Celebs

Joshua biecht op: ‘Op Temptation Island werd ik voor het eerst verliefd’

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Joshua onthult dat hij voor het eerst verliefd werd op Temptation Island, Ariana Grande brengt eerste single uit sinds de aanslag in Manchester en Mascha van Beautygloss heeft er een nieuwe baan bij. 

Een tijdje geleden slingerde Mascha een vraag op Instagram Stories: of iemand wist hoe ze modellenscout kan worden omdat ze altijd bloedmooie meiden tegenkomt. In haar vlog vertelt de vrouw van Gregor wat er daarna is gebeurd. “Mijn DM-box zat propvol met berichten van modellenbureau’s. Er zaten echt vreemde dingen tussen,” vertelt ze in de auto. “Maar toen stuurde Elite mij een berichtje en dacht ik meteen ‘Dit is het.’ Ik ben in gesprek gegaan en het was meteen helemaal leuk. Dus we gaan het doen! Ik heb er een nieuwe functie bij.” Mascha vertelt dat ze door haar werk veel in aanraking komt met modellen en daardoor weet wat voor meiden geschikt zijn om model te worden. Mocht je de vlogger dus ooit ontmoeten dan zou het zomaar kunnen dat je er ook een modellenklus door in de wacht sleept! 

Watch on YouTube

Het lijkt de Kardashians op zakelijk gebied voor de wind te gaan. Kims producten van KKW Beauty en KKW Fragrance gaan als warme broodjes over de toonbank en Khloé heeft succes met Revenge Body. Je zou bijna vergeten dat de zussen ook nog een kledingwinkel hebben met de naam Dash. Anderen blijken dat ook vergeten te zijn, want de Kim, Kourtney en Khloé hebben besloten om de winkels van Dash te sluiten. Dat maakt Kim bekend op haar website. “We zijn druk met plannen voor onze eigen merken, naast het moederschap en het balanceren van werk en familie. We voelen dat het tijd is om verder te gaan,” laten de zussen weten. 

View post on Instagram
 

Verleider Joshua is zonder twijfel dé hunk van Temptation Island 2018. Met zijn knappe kop denk je al gauw dat hij een echte hartenbreker is. Maar in een gesprek met seksuologe Goedele Liekens wordt juist duidelijk dat hij een super gevoelige jongen met een klein hartje is. Zo onthult Joshua dat hij vóór het programma nog nooit verliefd is geweest. Verleden tijd inderdaad, want inmiddels is hij wel geraakt door Cupido. De knappe verleider heeft zijn hart verloren aan… Chloë! Vorige week werd bekend dat de twee het bed hebben gedeeld, maar nu biecht de hunk op dat hij ook daadwerkelijk verliefd op haar was. Helaas voor Joshua is het nooit iets geworden. De reden? Hij was te jaloers. Volgens de verleider valt Chloë op voetballers. “Dan dacht ik: Wie ben ik? Joshua. Postbode. Die loopt daar rond met Louis Vuitton. Dat kan ik niet. Ik ben al zo jaloers en heb al zoveel trust issues.” Inmiddels is hij over de break-up heen, maar het is duidelijk dat het Joshua veel heeft gedaan. 

View post on Instagram
 

Na een paar hints is het eindelijk zover: de nieuwe single van Ariana Grande is uit! Het nummer heet No Tears Left To Cry. Het is een speciaal nummer, want het is de eerste single die ze uitbrengt sinds het drama in Manchester (22 mensen kwamen om het leven door een terroristische aanslag tijdens haar concert). De songtekst verwijst ook naar de aanslag, maar het is zeker geen zielig nummer. De zangeres moedigt juist ook aan om door te gaan en te genieten van het leven. 

Watch on YouTube

Beeld: iStock

Must reads 👀