Beauty

Witte tanden binnen no-time? Wij testen het voor jou uit!

Witte tanden… yes please! Met witte tanden voelen wij ons mega zelfverzekerd en geen lach verdwijnt van ons gezicht. Vooral nu de zomer eraan komt doen we er alles aan om summer ready te zijn. Met dit nieuwe product van Oral-B is jouw ‘Get Summer ready’-routine compleet. Girlscene’s hoofdredactrice Danique test het product samen met nóg twee Girlscene-lezeressen voor jullie uit. Benieuwd wat ze ervan vinden? Lees snel verder!

Aan het bleken van tanden hangt een behoorlijk prijskaartje en is vaak schadelijk voor je tanden. Gelukkig bestaan er genoeg producten om je tanden op een vriendelijke en goedkopere manier witter te maken. In het bijzonder de 3D White Whitening Therapy van Oral-B. Dit is een gezonde tandpasta die jouw tanden witter maken. Heb je last van gevoelige tanden en is een bezoekje aan de tandarts of mondhygiënist geen pretje? No worries, Oral-B is namelijk al jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van de beste tandpasta en #1 expert op het gebied van mondverzorging. De 3D White tandpasta’s zijn super fijn in gebruik, geven je een stralende lach en geven je een frisse adem… wat wil je nog meer?

♥ Oral-B 3D White Whitening Therapy
Dit is de nieuwe tandpastacollectie van Oral-B die zorgt voor een mooie witheid en glans van de tanden. En dat allemaal terwijl het glazuur wordt versterkt en beschermt, een gezonde tandpasta dus. We like it! Op een veilige manier worden oppervlakkige verkleuringen verwijderd doormiddel van een Active Mineral ComplexTM-technologie. Hierdoor krijg je door jouw tanden zachtjes te polijsten een heldere, witte glimlach en niet onbelangrijk: het beschermt het tandvlees en jouw tanden. Wij zijn nu al enthousiast! De Oral-B 3D White Whitening Therapy is verkrijgbaar in twee varianten: Glazuurbescherming en Gevoelige Tanden.

Feitje: Iedereen heeft andere tanden, het kan dus zo zijn dat jouw tanden er misschien witter uitzien na gebruik van de tandpasta dan de tanden van je vriendin. Dit is volkomen normaal, jullie hebben namelijk als het goed is ook niet dezelfde neus. 😉

♥ Testpanel 
Girlscene’s hoofdredactrice Danique gaat samen met nog twee andere meiden de nieuwe whitening producten van Oral-B testen. Het gaat om twee tandpasta’s: 3D White Whitening Therapy voor Gevoelige Tanden en de Glazuurbescherming variant hiervan. 

♥ Before

oral-b 3D white whitening tandpasta

Danique heeft de nieuwe 3D White Whitening Therapy tandpasta van Oral-B twee weken getest. Naast Danique zijn er ook nog twee andere Girlscene lezeressen die de tandpasta later ook gaan testen. Hierboven zie je een big smile van Danique vóórdat ze de gezonde tandpasta ging testen. Beniewd naar het eindresultaat en de persoonlijke bevindingen rondom dit whitening product? Scroll snel verder!

♥ After

oral-b 3D white whitening tandpasta

oral-b 3D whitening tandpasta

Zoals je ziet is Girlscene’s Danique helemaal happy met de tandpasta. Ze is pas twee weken aan het poetsen, maar merkt dat er al een klein verschil ontstaat wat betreft het witter worden van de tanden. “Je ziet al een klein beetje verschil en merk dat mijn gebit langzaam en geleidelijk witter wordt. Yay!”, verteld Danique. De tandpasta geeft ook echt een frisse smaak, wat natuurlijk niet onbelangrijk is. De Oral-B 3D White Whitening tandpasta is zeker aan te raden en Danique blijft gewoon doorpoetsen met haar Oral-B GENIUS Rosegold elektrische tandenborstel.

♥ How to: de juiste poetstechniek

♥ Moederdagtip
Heb je nog niks op het oog voor Moederdag? Zoek dan niet verder, want Oral-B is hét perfectie cadeau voor jouw moeder op haar speciale dag. Naast de nieuwste whitening tandpasta’s heeft Oral-B ook de beste elektrische tandenborstels… zelfs in de kleur Rosegold. Wauwie! Een verfrissend en verantwoord cadeau voor je moeder waar ze absoluut lang plezier van heeft. Het is wel een investering, maar je vader en broertjes en/of zusjes willen vast hun steentje bijdragen. 😉

De Oral-B GENIUS Rosegold elektrische tandenborstel scoor je hier!

Bron: Oral-B | Beeld: iStock

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Oral-B