News

YUM! Er bestaan Pringles met cheeseburger smaak

YES! Eindelijk the best of both worlds, onze twee meest favoriete lekkernijen zijn samengevoegd. We hebben het natuurlijk over hamburgers en chips, allebei een guilty pleasures maar oh zo lekker. Je vraagt je vast al af in welke vorm dit dan op de markt is gebracht, maar het antwoord is voor de hand liggender dan je denkt. Pringles heeft namelijk de stap genomen om deze twee favorieten om te toveren tot één bus Pringles met een heerlijke cheeseburger smaak. Tell me more!

Het water loopt ons al in de mond, onze favoriete snack komt met een wel heel speciale smaak namelijk: cheeseburger. Geniet van een heerlijke cheeseburger zonder het geknoei van gesmolten kaas langs je handen of saus die (bijna) altijd jouw favoriete T-shirt verpest. 😉 Met deze chips hoef je geen moeilijke keuze meer te maken en sla je twee vliegen in een klap. 

View post on Instagram
 

Niet alleen Pringles met cheeseburger smaak zijn een ding, maar ook Pringles met pizza smaak. We kunnen haast niet wachten om ze uit te proberen. #pizzaislife 

Tijdens het lezen van dit artikel denk je vast al dat deze mega lekkere en speciale Pringles alleen in Amerika te koop zijn. Wrong! Girlscene heeft namelijk een site gevonden waar onze nieuwe favoriete chips te koop zijn. Yes! Shop de cheeseburger variant hier en de pizza variant hier. (Helaas is de cheeseburger variant tijdelijk uitverkocht, maar wie weet is hij snel weer te bestellen.)

Bron: Pretty 52 | Beeld: iStock

Must reads 👀