Lifestyle

8 populaire seksspeeltjes en wat je hiermee kunt doen

Seks met jezelf is een gevoelig onderwerp en soms ook nog wel een beetje taboe. Dit terwijl seks hebben met of zonder een partner hartstikke normaal is. Het is ook helemaal normaal als je vragen hebt over seks, wees ook niet bang om deze te stellen of erover te praten. Om jullie een beetje op weg te helpen leggen we een aantal seksspeeltjes aan je uit.

Misschien heb jij al seks gehad, en misschien ook wel niet. Dit is voor iedereen anders en het moment van seks hebben komt bij iedereen verschillend. De één is er vroeg bij en de ander laat, het gaat geheel op je eigen tempo en dat is helemaal niet verkeerd. Doe het dus ook vooral niet tegen je zin in, je hebt seks wanneer je er zelf klaar voor bent!

Ook zonder lover kun je alvast beginnen met jezelf te verwennen, hier zijn talloze speeltjes voor op de markt. Vooral in de beginfase, als je alles een beetje gaat ontdekken, kan het lastig zijn om te ondervinden wat jij lekker vindt. En daarom gaan wij je een handje helpen.

De dildo/vibrator
De vibrator is het meest populaire seksspeeltje dat er bestaat en ook het meest verkochte. Door de krachtige trillingen stimuleer je jouw clitoris veel meer dan alleen met vingers of een mond. Er bestaan vibrators die alleen je clitoris te stimuleren, penetraal of beide. Bij beide heb je een vibrator die de clitoris stimuleert en dit combineert met penetratie (het inbrengen van een penis of in dit geval de vibrator). Dit zorgt voor een complete seksuele ervaring.

seksspeeltjes vibrator simpel

Discretion vibrator | Cristine le Duc | €7,50
Deze vibrator is enorm simpel in gebruik en een leuk speeltje om mee te beginnen. Niet veel poespas, gewoon een simpele vibrator op batterijen die makkelijk mee te nemen is. Voor penetratie, maar ook clitorale stimulatie is hiermee mogelijk.

seksspeeltjes couple vibrator

Partner couples vibrator | Cristinele Duc | €49,99
Niet alleen voor jezelf maar ook samen met je vriendje kun je gebruik maken van een vibrator. Er bestaat namelijk een speciale couple vibrator, deze kun je bij jezelf inbrengen tegelijk met de penis van je vriendje. Dit zorgt voor extra veel stimulatie voor jou maar ook voor hem.

seksspeeltjes gspot
Vibrator classic G-spot | Cristine le Duc | €23,99
Deze flexibele G-spot vibrator bevat zeven standjes en stimuleert de G-spot. De G-spot is een gevoelig plekje binnen in je vagina, door het stimuleren ervan is de kans groot op een orgasme.

seksspeeltjes dildo
Icicles glazen dildo | Cristine le Duc | €9,99
Deze simpele dildo is te koop voor een prikke, namelijk voor maar één tientje. De dildo is een speeltje die niet vibreert, trilt of beweegt. Hij wordt gebruikt voor penetratie en niet voor bijvoorbeeld de stimulatie van de clitoris, daarom is hij vaak groter van formaat. Glazen dildo’s zijn vaak favoriet omdat deze makkelijk warm of koud zijn te maken. Dit zorgt vaak voor extra sensatie.

seksspeeltje vibrerend eitje
Vibrerend ei Ella | Cristine le Duc | €22,99
sinds de film Fifty Shades of Grey zijn de ‘love balls’ en ‘eitjes’ razend populair geworden. De ‘love balls’ zijn naast de sensuele spanningen ook goed voor het trainen van je bekkenbodem. En het vibrerend eitje zoals hierboven maakt jou seksleven nog spannender. Je brengt het eitje namelijk in en met een afstandbediening beheer je de trillingen.

Let wel op: tijdens het gebruik van seksspeeltjes is het altijd van belang dat je glijmiddel gebruikt. Alleen met glijmiddel is het gebruik van bijvoorbeeld de bovenstaande speeltjes aangenaam.

Accessoires tijdens de seks
Om de seks met je lover wat spannender en leuker te maken kun je accessoires toevoegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan handboeien om zijn handen vast te boeien, een zweepje of misschien wel mooie lingerie. 

pluche handboeien seksspeeltjes
Plushe roze handboeien | Bol.com | €8,78

seksspeeltjes veren ketelaar
Fifty Shades of Grey Veren Kietelaar | Bol.com | €14,49

seksspeeltjes masker met steentjes
Masker met steentjes | Bol.com | €12,95

Ben je benieuwd naar hoe je moet mastruberen? Dan lees je in dit artikel 4 manieren hoe je dit kunt doen. En wil je meer informatie over de clitoris, dan komt dit artikel zeker goed van pas.

Bron: De Paarse Keizerin, Cristine le Duc | Beeld: iStock

Must reads 👀