Celebs

Wauw! Famke Louise dropt nieuwe single en is openhartiger dan ooit

Famke Louise is niet te stoppen! De kersverse zangeres staat al weken in de hitlijsten met het nummer ‘Fan’, en dropt nu alweer een nieuwe single. En de single ‘High’ is anders dan we van haar gewend zijn. Famke vertelt in het nummer ‘alles wat er op haar hart lag’. De zangeres is goudeerlijk en zingt onder andere over de domme dingen die ze in het verleden heeft gedaan. 

High
Alles wat de vriendin van Snapking aanraakt lijkt te veranderen in goud. Elk nummer dat ze heeft uitgebracht is tot nu toe een succes geworden. Dat zal ongetwijfeld ook gebeuren met haar nieuwe single ‘High’ die ze vandaag heeft uitgebracht! ‘High’ is geproduceerd door Rockywhereyoubeen (een talentvolle nieuwe producer die we eerder al hoorden op het Bizzey album ‘November’) .

Openhartig
Famke verrast ons constant met haar muziek, en dat doet ze ook nu weer. ‘High’ is namelijk een nummer waarin ze goudeerlijk is. “Ik wilde heel eerlijk zijn en alles vertellen wat er op mijn hart lag. Ik heb leuke dingen mogen doen afgelopen jaar en er waren mensen die daar niet zo blij mee waren. Met dit liedje ben ik dus heel eerlijk en open, ook daarover,” vertelt Famke over haar nieuwe single tegenover Metro. In de bijbehorende videoclip waant Famke zich in Oosterse vibes, en maakt ze korte metten met obstakels op haar pad.

Luister hieronder de nieuwe single van Famke Louise: 

Watch on YouTube

Beeld: Brunopress

Must reads 👀