Films & Series

Shock van de eeuw: Chloë deelde met nóg iemand het bed tijdens Temptation Island

Kevin heeft niet alleen een break-up, maar ook een nieuwe romance overgehouden aan Temptation Island. Hij zwichtte voor de charmes van verleidster Chloë, maar ook zij blijkt gevoelens te hebben. Niks lijkt het liefdesgeluk van de tortelduifjes in de weg te staan. Maar nu onthult de verleidster in gesprek met Goedele Liekens dat ze nóg een avontuurtje heeft beleefd op het eiland. Met een mannelijke verleider nog wel… 

Joshua
Nét als je denkt dat Temptation Island niet spannender kan worden, komen er nog meer juicy details aan het licht. Chloë biecht op dat ze niet alleen met Kevin seks heeft gehad. “Er is me ter ore gekomen dat je de laatste avond een romance hebt beleefd met Joshua,” begint Goedele, die net zo verbaasd is als wij. De verleidster begint ongemakkelijk te lachen en geeft het uiteindelijk toe. 

Slippertje
De seksuologe snapt niet waarom het is gebeurd, omdat ze zo verliefd leek op Kevin. Bovendien hadden Chloë en Joshua elkaar niet eerder ontmoet doordat ze op verschillende eilanden verbleven. “Tja, ik weet niet hoe dat gebeurd is. Als de goesting (Vlaams woord voor zin hebben) er is…”, probeert Chloë uit te leggen. “Het was echt raar, want ik ging sowieso nog met Kevin afspreken.” De verleidster geeft toe dat haar slippertje met Joshua best pijnlijk was voor Kevin. 

Toch lijkt Kevin de verleidster te hebben vergeven. De tortelduifjes doen er op social media niet bepaald geheimzinnig over dat ze elkaar nog steeds zien. Bekijk hier het volledige interview met Chloë. 

Beeld: iStock