News

BREAKING: Hyves komt terug

Krabbels sturen, respect uitdelen en glittersmileys toevoegen… Het moment waarop we allemaal hebben gewacht is eindelijk daar: Hyves komt weer terug! Hyves was een paar jaar geleden het meest populaire netwerk in Nederland, maar toch werd de site uit de lucht gehaald. Tranen met tuiten, maar gelukkig niet voor lang meer. Hyves had altijd al een speciaal plekje in ons hart én wordt nu weer werkelijkheid! :dancing banana:

Facebook is sinds een paar maanden regelmatig slecht in het nieuws te zien. Het sociale media platform verzamelt namelijk zeeën aan informatie van haar gebruikers en dat vinden velen privacyschending. Laatst werd bekend dat Facebook zelfs bijhoudt wie jij belt en sms’t! Veel mensen zijn boos en besluiten massaal te stoppen met Facebook. Maar hoe worden we dan op de hoogte gebracht van de laatste nieuwtjes van vrienden? Nou gewoon, via Hyves. 

Het oude Hyves was tot 2010 super populair, maar werd toen ingeruild voor Facebook. Gevolg: Hyves werd verwijderd. Op NPO Radio 2 was gisteren een fragment te horen, waarin verteld wordt dat twee studenten bezig zijn met het terughalen van het oude, vetrouwde Hyves. Hoe leuk is dat? De studenten brengen een vernieuwde versie van Hyves op de markt. De site wordt wat makkelijker in gebruik, maar alle typische Hyves-kenmerken komen weer terug. Voor alle informatie kun je terecht op www.tijdvoorhyves.nl. Bye bye Facebook, Hello Hyves!

Bron: nporadio2 | Beeld: iStock