News

Avocadolovers opgelet: er bestaat nu een avocado-museum

Avocado op je cracker, avocadofrietjes, avocado over je nacho’s: jij kunt er geen genoeg van krijgen. En als jij echt heel veel van avocado’s houdt, maakt dit nieuws sowieso jouw dag: er wordt binnenkort een avocadomuseum geopend. Overal waar je kijkt word je overspoeld met avocado’s, hoe geweldig is dat? Love it!

Het avocadomuseum genaamd ‘The Cado’ wordt een pop-upmuseum, gemaakt uit containers. Er is maar liefst 600(!) vierkante meter gevuld met alles wat met acovado’s te maken heeft en de plek ziet er ook nog eens super Instagram-proof uit. Het gebouw heeft een groene kleur (net zoals de schil van een avocado) en er zijn gele accenten te zien (denk aan de binnenkant van een avocado).

Natuurlijk zijn er ook echte avocado’s te vinden in het museum. Er is een ruimte genaamd ‘Ripe Room’, waar bezoekers erachter kunnen komen hoe een perfecte, rijpe avocado aanvoelt. Een audio-tour geeft je informatie over hoe een avocado de schappen bereikt. Avocado-hapjes ontbreken ook niet én je kunt heel veel producten kopen die van alles met de avocado te maken hebben. Dit wil je!

Pop-upmuseum ‘The Cado’ opent op 16 juni haar deuren in San Diego. Zie jij een bezoekje wel zitten? Hier koop je de kaartjes. Nee helaas, het museum is niet in Nederland te vinden. Maar misschien wordt het museum wel zó populair dat ‘ie zelfs naar Nederland komt. Hope so! 
Bron: metronieuws.nl, metro.co.uk | Beeld: iStock