News

YES: Kijk hier morgen de halve finale van Temptation Island op een MEGA scherm

Het einde van Temptation Island is in zicht… Met pijn in ons hart kijken we morgen naar het laatste kampvuur voordat de (inmiddels ex-) koppels elkaar weer in de armen sluiten (of juist niet). Gelukkig hebben we nog twee afleveringen te gaan en hoe leuk is het om morgen samen met je vrienden de halve op een MEGA scherm te kijken? Lees hier waar het kan.

Temptation Island 2018 kijken op een groot scherm
Morgen is het laatste kampvuur alweer… Stiekem gaan we Temptation Island allemaal missen. Gelukkig is er een manier om ‘het laatste kampvuur op een onvergetelijke manier te beleven’ aldus de liefhebbers die het evenement hebben opgezet en dat is met z’n allen de halve finale op een MEGA groot scherm kijken. ‘Er is genoeg temptation, dus laat je wederhelft maar thuis.’ Dat klinkt veelbelovend in ieder geval! De organisator laat weten dat er misschien voormalig Temptation-sterren aanwezig zijn.

via GIPHY

Beurs van Berlage
Het evenement vindt plaats in het New York Film Academy Café in de Beurs van Berlage gelegen in Amsterdam. De deuren gaan om 19:00 uur open en de entree is gratis. Er is wel maar plek voor 100 mensen, dus weer er op tijd bij ;-). Zet jezelf hier op aanwezig.

Bron: Parool.nl, Rtlnieuws.nl, nhnieuws.nl