News

Vanaf donderdag is er een nieuw programma mét Temptation Island-verleiders

De finale van Temptation Island 2018 is in zicht… Helaas komt er toch echt een einde aan ons favoriete donderdagavondprogramma en moeten we afscheid nemen van de koppels en alle verleiders. Maar gelukkig niet van allemaal! Vanaf aanstaande donderdag is er namelijk een nieuw programma waar een groot deel van de verleidsters aan meedoet.

De beste verleiders
Was jij al hopeloos aan het zoeken naar een nieuw programma voor jouw, binnenkort vrije, donderdagavond? Dan hebben wij hier de perfecte vervanger, namelijk het nieuwe Videoland-programma De Beste Verleiders. De verleiders Fabrizio, Tireily, Matthew en Gino hoef je dus nog even niet te missen. Daarnaast doen er ook verleiders van het vorige seizoen mee. Ken je Levi, Alex en Ken nog? Yes, ook deze heren zijn binnenkort terug op je beeldscherm.

In het programma De Beste Verleiders wordt een (hopeloze) vrijgezel gekoppeld aan een liefdescoach, één van de verleiders, die hem gaat helpen voorafgaand en tijdens de date. De verleiders kijken mee tijdens de date en geven tips via een oortje, waardoor ze samen punten kunnen verdienen wanneer de vrijgezel bijvoorbeeld een vervolgdate of een nummer scoort. Doet jullie dit ook niet een beetje aan een ander oude (MTV)-programma denken? Aan het einde van het seizoen blijkt hieruit wie de beste verleider is. Niemand minder dan Kaj Gorgels gaaat het programma presenteren. Wij zijn blij dat onze donderdagavond goed gevuld blijft ;-).

Bron: 

Must reads 👀