News

Droombaan alert: Deze reisorganisatie zoekt iemand die vakanties wil testen

Oké, dit is by far het beste nieuws ooit: een reisorganisatie die op zoek is naar een professionele vakantieganger. Er komen vaak leuke banen voorbij, maar dit moet wel de leukste baan ooit zijn. Je vakantie wordt volledig voor je betaald en het enige wat je hoeft te doen is verslag doen. Dus ben jij een ster in het maken van artikelen, vlogs en foto’s? En ben je niet vies van vakantie vieren? Dan is dit dé baan voor jou. Maar wees snel, want waarschijnlijk ben je absoluut niet de enige die deze job wel ziet zitten.

Waarschijnlijk wil je bij het horen van ‘vakantie uittesten’ al volmondig ja zeggen op deze functie, maar het is natuurlijk niet zo dat je helemaal niets hoeft te doen. Je gaat maar liefst drie keer op vakantie naar een land binnen Europa. Op die vakanties test je allerlei faciliteiten: het verblijf, het eten, het zwembad en het bed. Naast dat je bij je vakantieadres bent, trek je de buurt in om zoveel mogelijk hotspots en eettentjes te vinden. Je doet overal verslag van en deelt zo je ervaringen met mensen die van plan zijn om een vakantie te boeken bij touroperator Belvilla. 

Wat moet je kunnen?
Aangezien je verslag moet doen is het belangrijk dat je goed bent in schrijven én dat je een passie hebt voor het maken van foto’s en video. Het is nog beter als je al wat ervaring hebt opgedaan én je moet natuurlijk van reizen houden, maar dat is wel duidelijk. Je kunt solliciteren tot 23 april. Ben jij de gelukkige? Dan start je droomavontuur al op 1 mei! 

Bron: Belvilla, metronieuws.nl | Beeld: iStock