News

Er bestaan nu Lipton Ice Tea Green-ijsjes

Afgelopen weekend hebben we al even van de zonnige temperaturen mogen genieten. Volle terrassen, bbq’s en natuurlijk heel veel ijsjes. Hoewel het zonnetje zich nu even weer wat minder laat zien betekent dat niet dat we geen ijsjes meer mogen eten natuurlijk. Zeker niet toen we lazen dat het perfecte zomerse drankje Ice Tea Green is omgetoverd in een ijsje. Love it!

Lipton Ice Tea Green-ijsjes
Bestel jij tijdens warm weer ook graag een Ice Tea Green? Dan vind jij het vast niet erg dat ijsmerk Ola nu een ijstje introduceert met de Ice Tea Green-smaak. De perfecte dorstlesser tijdens een warme (lente)dag als je het ons vraagt. De ijsjes scoor je voor €1,70, dat is nog eens een fijn prijsje voor ‘n ijsje ;-).

lipton ice tea green ijs

Verkrijgbaarheid
Helaas zijn de ijsjes nog niet overal te koop, maar tot nu toe alleen in bepaalde Nederlandse pretparken waaronder Toverland, Wildlands Adventure Zoo Emmen, DierenPark Amersfoort en Diergaarde Blijdorp. Wij hopen dat de ijsjes binnenkort ook in de schappen van de supermarkt zijn te vinden en anders hebben wij binnenkort gewoon een heel goed excuus om binnenkort een dagje pretpark te plannen ;-).

Bron: Loopings.nl