News

YAS! Tony’s Chocolonely opent Super Store

Zoals jullie allemaal wel weten zijn wij hier op de Girlscene redactie redelijk verslaafd aan chocolade. Omdat wij weten dat jullie ook dól zijn op chocolade hebben wij een heel leuk nieuwtje voor jullie op deze maandagmorgen. Deze week opent er namelijk een nieuwe Tony’s Chocolonely-winkel en dat is er niet zomaar één, maar een Super Store. Lees hier alles wat je moet weten.

Tony’s Chocolonely Super Store
Aanstaande vrijdag is het zover. Vrijdag de dertiende, dit maal absoluut geen ongelukgsdag dus ;-), opent Tony Chocolonely een tweede winkel in Amsterdam. Dit keer een heuse Tony’s Super Store. Dit kan alleen maar onze nieuwe lievelingswinkel worden. In de winkel kun je uiteraard alle smaken proeven en daarnaast is er een -hou je vast- ‘mega-monster-superchocomaat’ waar de repen uitkomen.

Exclusieve tas
Verder is er in de Super Store een exclusieve tas verkrijgbaar voor de die hard fans: Tony’s Rainbowpack. In deze tas zit een regenboog aan chocoladerepen, met maar liefst 12(!) repen. Je begrijpt dat wij deze uiteraard moeten scoren.

De winkel bezoeken
Wil jij de winkel bezoeken? Dat kan al vanaf aanstaande vrijdag. De winkel vind je in de Beurs van Berlage, gelegen in onze hoofdstad, aan de Oudebrugsteeg 15 en is geopend van 10:00 uur tot 21:00 uur.

tony's chocolonely chocolade

Bron & Beeld: Tony’s Chocolonely