Celebs

Lil’ Kleine belandt in flinke ruzie na opmerking over Monica Geuze

Lil’ Kleine en Monica Geuze zijn allang geen ‘ding’ meer. De zanger is smoorverliefd op zijn vriendin Jaimie Vaes, de vlogger verwacht haar eerste kindje met voetballer Lars Veldwijk. Maar toch worden de exen nog steeds met elkaar geconfronteerd. En daar is Lil’ Kleine niet blij mee. De zanger werd woest na een flauwe opmerking over Monica en belandde in een Instagramruzie… 

Lil’ Kleine en zijn vriendin waren afgelopen woensdag op een super chic feestje van Magnum in het Amstel Hotel. De zanger deelde een kiekje van hun kostuums. Hoewel veel fans reageerden met ‘couple goals’, vond dj Oliver Heldens dat Jaimie wel heel erg lijkt op zijn ex Monica. “Oh zijn jullie weer samen? Wat leuk”, reageerde de dj.

Instagram fittie
Lil’ Kleine kon de flauwe opmerking helemaal niet waarderen en liet het er niet bij zitten. “Hoe is ‘t trouwens tussen jou en je vriend?”, sneerde de zanger. “Gaat top man. Letterlijk top. Dus niet bottom,” reageerde de dj. Awkward! De ‘gezellige’ conversatie is inmiddels verwijderd van Instagram.

 

M Y W I F E

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Beeld: Brunopress