Lifestyle

Deze 9 verschillende soorten vriendinnen heeft iedereen

verschillende-soorten-vriendinnen

Vriendinnen komen er in allerlei soorten en maten: geen enkele vriendin is hetzelfde. Gelukkig maar, want het zou ontzettend saai zijn als iedereen hetzelfde zou zijn. Met de een maak jij de meest bizarre momenten mee en bij de ander kun je met al je problemen terecht. Er zijn verschillende soorten vriendinnen, en eigenlijk zouden we ze allemaal moeten hebben. Benieuwd over welke soorten we het hebben? Lees dan snel verder.

1. De vriendin bij wie je altijd terecht kunt

Het maakt niet uit wat er aan de hand is, je kunt altijd bij haar terecht. Heb je ruzie met je ouders? Moet je ergens slapen? Een belletje en er staat een bed voor je klaar. Bij problemen weet ze je ook altijd gerust te stellen.

2. De vriendin die je niet zo vaak ziet

Jullie zien elkaar misschien 2 à 3 keer per jaar, maar als jullie elkaar zien is het altijd net zo gezellig. Jullie hebben van alles te vertellen en het voelt alsof jullie elkaar gisteren nog hebben gezien. Een datum plannen om af te spreken, daar zijn jullie gewoon niet zo goed in… Maar als het dan wel lukt beleven jullie de leukste momenten samen.

3. De vriendin die je al je hele leven kent

Jullie kennen elkaar al sinds de basisschool en zijn altijd al super goede vriendinnen. Sinds de middelbare school zijn jullie wel een beetje uit elkaar gegroeid, maar alsnog hebben jullie een hele sterke band. Ze kent je door en door en andersom ook.

4. De vriendin met wie je altijd samenwerkt

Een goede vriendin op de werkvloer is heel belangrijk. Samen maken jullie werken een stuk leuker en jullie hebben onderling de grootste lol. Tot grote ergernis van jullie baas, maar toch: jullie maken er samen het beste van.

5. De vriendin met exact dezelfde smaak

Een dagje shoppen met deze vriendin in één groot plezier, want jullie hebben precies dezelfde smaak. Heel vaak kopen jullie onbewust dezelfde kleding en jullie lenen ook veel kleding van elkaar. Een soort van gedeelde kledingkast, ideaal toch?

6. De vriendin die aan de andere kant van het land woont

Facetime is jullie redder in nood. Je vriendin woont aan de andere kant van het land, maar om elkaar toch te kunnen zien lassen jullie minimaal één keer per week een Facetime-afspraak in. Jullie kletsen elkaar weer bij en het lijkt alsof jullie gewoon bij elkaar om de hoek wonen.

Lees ook:
5 stedentrips die jij met je vriendinnen samen wil maken

7. De vriendin die altijd gezond eet

Als jij op zondagochtend met een kater in je bed ligt, heeft je vriendin al een bezoekje gebracht aan de sportschool. Je wordt ook vaak genoeg aangesproken op je slechte eetgedrag. Af en toe laat je je meeslepen in haar gezonde leefstijl, maar soms vind je het een beetje irritant. Maar toch, respect dat ze zo gezond bezig is.

8. De vriendin die letterlijk familie is

Of het nou je nichtje, je tante of je zusje is: je kunt het met een familielid super goed vinden. Jullie kunnen alles bij elkaar kwijt en familiebijeenkomsten worden een stuk leuker door haar aanwezigheid.

Beeld: pinterest