News

Lili Reinhart en Cole Sprouse zoenend gespot in Parijs

Kijk jij ook Riverdale? Dan ben jij het er ook vast mee eens dat Jughead en Betty the cutest couple van de hele serie zijn. De acteurs Lilli Reinhart en Cole Sprouse, waren onlangs samen in Parijs voor een Riverdale evenement. Wat bleek? De acteurs hadden het volgens oplettende fans wel érg gezellig met elkaar.

Parijs
Stiekem hoopten wij al tijden dat dit seriekoppel in real life ook een stelletje werd. Na maanden van speculatie is het dan misschien toch echt waar. Zijn Lili Reinhart en Cole Sprouse a.k.a. Betty Cooper en Jughead Jones een setje? De twee zijn afgelopen week samen gespot in de stad van de liefde, waar zij verbleven voor een Riverdale evenement. Volgens verschillende Twitteraars zijn de twee kussend gespot en hielden zij elkaar handen vast. Oeh la la!

View post on Twitter

View post on Twitter

Gespot
Daarnaast gaan er paparazzibeelden over het internet te gaan waar de twee intiem te zien zijn. De beelden zijn helaas erg wazig. Harde bewijzen zijn er dus helaas nog niet, wij kunnen op dit moment alleen maar hopen dat het waar is.

via GIPHY

Beeld: Bruno Press | Bron: Cosmopolitan.com, 

Must reads 👀