Fashion

Deze nieuwe zomercollectie van Primark moét jij echt zien

Bye bye winter, hello summer! De zomer zit er weer aan te komen, dus het is de hoogste tijd om onze kledingkast te vullen met de leukste zomeritems. Als we aan de zomer denken, denken we aan lekker weer en vrolijke kleurtjes. En voor die vrolijke kleurtjes ben je bij de Primark aan het juiste adres. De nieuwe zomercollectie van de Primark bestaat uit drie diverse trends, dus er zit sowieso iets tussen waar jij weg van bent. Benieuwd? Wij hebben de beelden!

De nieuwe collectie Primark High Summer 2018 laat de hartjes van alle fashionlovers sneller kloppen. De kledingfabrikant komt weer eens met de leukste items voor een prikkie. Een broekje voor €3 en een badpak voor €5, daar kun je niks van zeggen toch? Bij deze collectie heeft de Primark niet voor één, maar voor drie verschillende trends gekozen: Miami pop, Amazonia en Tribal Party. 

Miami pop bestaat niet uit knalkleuren, maar zorgt vooral voor rust in je outfit. Subtiele kleuren zorgen voor de perfecte all-day summer outfit. Amazonia is geinspireerd door de wilde natuur van de Zuid-Amerikaanse regenwouden en bestaat uit kleurenexplosies gemixt met diepere kleurentonen. De derde trend, Tribal Party, bestaat uit kledingstukken met traditionele patronen die een moderne twist hebben gekregen. De stoffen zijn cool en luchtig en dat is heerlijk voor tijdens de warme dagen. Waar wacht je nog op? Tripje naar de Primark it is!

Primark zomercollectie 2018 kleding
Primark zomercollectie 2018 kledingPrimark zomercollectie 2018 kledingPrimark zomercollectie 2018 kledingPrimark zomercollectie 2018 kledingPrimark zomercollectie 2018 kledingPrimark zomercollectie 2018 kledingPrimark zomercollectie 2018 kledingPrimark zomercollectie 2018 kledingPrimark zomercollectie 2018 kledingBron: Primark