News

Vanaf nu koop je zwart softijs bij Swirl’s Ice Cream in Nederland

Zwarte macarons, zwarte burgers, zwarte pasta: tegenwoordig is steeds meer eten in het zwart verkrijgbaar en wij zijn er dol op. Ook zie je op social media weleens zwart ijs voorbijkomen, helaas alleen te verkrijgen in andere landen… Maar ho: Swirl’s Ice Cream brengt het zwartgekleurde softijs nu naar Nederland! Niet alleen het ijs is zwart, maar ook het hoorntje. Dit moeten we hebben!

De zwarte foodtrend is internationaal dus al een tijdje gaande, maar tot nu toe is de hype nog niet echt overgewaaid naar Nederland. Gelukkig brengt Swirl’s Ice Cream hier verandering in. Het bedrijf introduceert als eerste het zwarte ijs in Nederland.

Hoewel je zult denken dat de smaak van het ijs door de kleur veranderd, is dat niet het geval. Het houdt zijn vertrouwde vanillesmaak. Het ijsje heeft zijn zwarte kleur te danken aan de toevoeging van een plantaardig zwart koolstof poeder, wat van kokosnootschil wordt gemaakt.
Het zwarte softijs is vanaf vrijdag 6 april al verkrijgbaar bij de ijswinkels van Swirl’s Ice Cream. Wij weten wel waar we deze vrijdag te vinden zijn… Op naar Swirl’s Ice Cream!

Bron: Swirl’s Ice Cream