News

Cherish van Temptation Island 2018 geeft eindelijk toe dat ze niet verliefd was op Tim

Of je nou wel of niet Temptation Island 2018 volgt, je kon er niet omheen. Trouwe hond Tim ruilde zijn vriendin, zijn ‘alles’, Deborah van de een op de andere dag in voor de Nederlandse verleidster Cherish. Uit de laatste aflevering blijkt dat Tim zelfs van plan is om Cherish ten huwelijk te vragen. Cherish geeft nu in een interview toe dat ze niks voelde voor de arme Tim… Wij zijn benieuwd naar de volgende aflevering.

‘Het was geen love, voor mij totaal niet’
Zoals we allemaal weten viel Tim als een blok voor verleidster Cherish. Hoewel hij er eerst van overtuigd was zijn (inmiddels ex-) vriendin Deborah ten huwelijk te vragen na Temptation Island 2018, is hij inmiddels van plan Cherish ten huwelijk te vragen blijkt uit de laatste aflevering. Say what?! Of dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren is nog niet bekend, wel geeft Cherish in een nog niet eerder vertoond fragment toe dat ze tijdens het hele programma geen gevoelens voor Tim heeft gehad. In het Belgische programma ‘Goedele on Top’ vertelt verleidster Cherish: ‘Het was geen love, voor mij totaal niet’ en ‘Het was eigenlijk gewoon meer mijn beste maat op dat moment’. En dit was nog niet alles…

Bloedzuiger
Vervolgens voegt Cherish er nog aan toe dat ze het zelfs benauwd kreeg van Tim. ‘Hij deed heel erg close en opdringerig. Het was echt een bloedzuiger.’ Grote kans dat Tim dus degene is die uiteindelijk met een gebroken hart achterblijft. Wij hebben nu al zin in de nieuwe aflevering ;-).

Bron: Vijf.be, newsmonkey.be