Beauty

Lush komt met een Moederdag 2018 collectie en hij is vrolijker dan ooit

YES! Het is weer tijd voor een heerlijke nieuwe collectie van Lush. Op de redactie zijn we altijd dol op de Lush-pakketjes die binnenkomen en ook dit keer was het pakketje weer van een afstand te ruiken. Die typische lekkere Lush-geur, waardoor we meteen nieuwsgierig worden naar de inhoud van de doos. Dit keer een super schattige Moederdag 2018 collectie boordevol bloemige geurtjes. Kijk snel voor de hele collectie en misschien zit er wel iets bij voor jouw moeder op Moederdag 2018.

Onze mama’s zijn er altijd voor ons, door dik en dun. Mama’s zijn een role model voor ieder meisje en met Moederdag 2018 verdienen ze het om extra in het zonnetje gezet te worden (Het is natuurlijk elke dag moederdag ;-)). Het is altijd moeilijk om het juiste cadeautje te vinden, want mama’s verdienen het allerbeste. Dit Lush-pakketje komt als geroepen, Perfect voor in bad en zelfs voor in de douche zit er wel wat bij… ídeaal! Girlscene laat jullie een greep uit de nieuwe collectie zien:

De producten van Lush zijn verser dan vers. Ze weten precies waar alle producten vandaan komen, waardoor al jouw bath bombs met de beste kwaliteit gemaakt worden. De volgende producten zien er weer super vrolijk uit en zijn ook echt helemaal gericht op onze lieve moeders op Moederdag 2018. De Incredible Mum bath bomb is in ieder geval onze favoriet.

Lush moederdag collectie

Incredible Mum | bath bomb – €5,25 per stuk

Lush moederdag collectie

Raspberry Milkshake | zeep – €7,90 per 100g

lush moederdag collectieMum In A Spin | bubble bar – €7,95 per stuk

lush moederdag collectieHoney Bear | massage bar – €9,95 per stuk

Lush moederdag collectieMother of Pearl | bubbleroon – €6,95 per stuk

Lush moederdag collectieAntiope | naked showergel – €16,50 per stuk

De gehele Moederdag 2018 collectie van Lush ligt vanaf 6 april in alle Nederlandse en Belgische winkels én online!