News

OMG! Je kunt nu pizza bestellen via een knopje op je sneakers

Pizza laten bezorgen met één druk op de knop: het klinkt als een droom. En geloof het of niet, deze droom is werkelijkheid geworden. Je kunt nu namelijk sneakers bestellen die voorzien zijn van een knopje om pizza te bestellen. Hoe geweldig is dit?! En dat is nog niet alles. Met een knopje op de andere schoen zet je namelijk je tv op pauze. Zo mis je nooit wat van je lievelingsserie terwijl je je pizza ophaalt aan de deur. Dit wil je!

Pizza Hut bracht de sneakers in maart 2017 al op de markt, maar nu is ook het tweede model uitgebracht. Het bestel-knopje zit aan de bovenkant van de tong op de rechterschoen. Die knop is verbonden met een Pizza Hut-app op je telefoon. Het enige wat je hoeft te doen is op de knop van de sneaker te drukken. Vervolgens staat er binnen de kortste keren een pizzabezorger met twee mediumpizza’s aan je deur. 

Maar wat als je niks van je serie wilt missen? Nou, dan druk je gewoon op de knop op de linkerschoen. Je tv wordt zo gepauzeerd. Nu kun je rustig je pizza ophalen bij de deur zonder ook maar iets van de serie te missen. Love it!

De sneakers zijn er in twee verschillende kleuren: rood, als kleur van de saus, en tarwe, zoals de korst van de pizza. De sneakers zijn sinds 19 maart online te bestellen HBX, maar de sneakers zijn zo populair dat ze inmiddels al zijn uitverkocht. Helaas… Maar alsnog: hoe geweldig is deze uitvinding? 

Bron: elitedaily.com, mashable.com | Beeld: iStock