News

Oops: Monica Geuze laat per ongeluk piemel van Lars zien

Monica Geuze is er maar druk mee als mommy to be. Ze besloot daarom een tijd geleden haar dagelijkse vlogs terug te draaien naar een weekvlog, waarin ze laat zien wat ze de afgelopen week heeft beleefd. Je zou denken dat dit een stuk minder tijd kost, maar toch heeft Monica tijdens het editten een belangrijk detail over het hoofd gezien…

Lars’ geslachtsdeel in beeld
Gisteren uploadde Monica haar nieuwe weekvlog op haar YouTube-kanaal, maar vervolgens was de video opeens offline. Veel fans waren verontwaardigd alleen sommige fans hadden het door en begrepen waarom de video offline is gehaald. In de vlog liet Monica namelijk per ongeluk de ‘jongeheer’ van Lars zien. Monica zegt  in haar vlog: ‘Zou ik even een stukje naar beneden filmen?’ waarop Lars zei: ‘Kom maar eventjes’. Monica zei ‘Nee’, maar filmde toen toch per ongeluk waar het allemaal om draaide: de piemel van Lars kwam in beeld en dit was waarschijnlijk toch niet helemaal de bedoeling… Bekijk hieronder de beelden.

Video verwijderd
Inmiddels is de video dus van YouTube gehaald en heeft Monica een verkorte versie van haar vlog op haar kanaal gezet. Monica en Lars hebben zelf nog niet op het voorval gereageerd.

Bron: Show.nl | Beeld: Bruno Press