Lifestyle

Je maakt je Beautyblender altijd al verkeerd schoon (en dit is hoe het wél moet)

De Beautyblender bracht een paar jaar geleden een flinke verandering aan in onze make-up routines. Bijna iedere make-uplover heeft het ei-vormige sponsje wel ergens liggen en veel meiden zweren bij het product. Het viel al wel snel op dat de spons veel foundation opneemt, maar daardoor ook altijd vies is. Niet getreurd: er zijn verschillende methodes om het sponsje mee schoon te maken, maar deze ken jij sowieso nog niet. 

Benodigdheden
Om de Beautyblender goed te kunnen reinigen heb je een aantal hulpmiddelen nodig, namelijk: een beker, afwasmiddel, de Beautyblender en een magnetron. Wat? Ja echt, de magnetron mag niet ontbreken.
beautyblender schoonmaken hack
♥ Stap 1
Doe een klein bodempje afwasmiddel in de beker en vul de beker voor de helft met water. Leg vervolgens de vieze Beautyblender in de beker.

beautyblender schoonmaken hack

♥ Stap 2
Zet de beker in de magnetron en zet de timer op één minuut. Druk vervolgens op start.

beautyblender schoonmaken hack♥ Stap 3
Na de minuut kun je de beker uit de magnetron halen. Pak de Beautyblender uit de beker en knijp het water eruit. Doe wel voorzichtig, want het water is warm! Vervolgens kun je hem nog even onder de kraan houden en spoelen met water. Knijp al het vuil eruit.

beautyblender schoonmaken hack

Als je Beautyblender echt heel vies was kan het resultaat misschien een beetje tegenvallen. Het enige wat je dan hoeft te doen is alle stappen nog een keer herhalen. En voila, je Beautyblender is weer zo goed als nieuw ;-).

VOOR

beautyblender schoonmaken hack

NA

beautyblender schoonmaken hack

Bron: cosmopolitan.com | Beeld: iStock