News

Eindelijk: IKEA lanceert collectie speciaal voor onze honden en katten

Lekker rondneuzen door de showrooms, genieten van de Zweedse gehaktballetjes of spullen inslaan voor je uitzet: de IKEA heeft voor ieder wat wils. En nu zelfs ook voor je huisdier! IKEA heeft namelijk een speciale collectie voor honden en katten én die collectie komt naar Nederland. Hoe leuk is dit?! Of je nou op zoek bent naar een nieuwe halsband of een nieuw speeltje: vanaf nu is IKEA the place to be.

Collectie voor honden en katten
De LURVIG-collectie was al eerder verkrijgbaar in vijf andere landen, maar nog niet in Nederland. Gelukkig komt daar verandering in en staat Nederland vanaf april ook op het lijstje. In samenwerking met dierenspecialisten heeft IKEA allerlei producten ontwikkeld speciaal voor jouw diertje. Zo zijn er bedjes, manden, halsbanden, speeltjes en voederbakken voor jouw trouwe viervoeter te vinden. Er is gekeken naar het gedrag en de behoeftes van de dieren en op basis daarvan zijn de producten ontworpen. 

View post on Instagram
 

Verkrijgbaarheid
Ben jij al helemaal hyped en kun je niet wachten om de nieuwe collectie te bekijken? Vanaf april is de LURVIG-collectie verkrijgbaar bij IKEA Amsterdam, Zwolle, Utrecht, Breda, Eindhoven, Hengelo, Groningen en Barendrecht. Geen IKEA bij jou in de buurt? De collectie is ook online verkrijgbaar. Wij kunnen niet wachten! 

Watch on YouTube

Bron: vogue.nl, metronieuws.nl, ikea.com | Beeld: iStock

Pssst… Check hier de IKEA kortingscode!