News

Nostalgisch ijs nú te koop bij Albert Heijn, we love it!

IJsliefhebbers opgelet! Wij hebben goed nieuws voor iedereen die hoopt dat de ijsjes van vroeger terug in de schappen komen. Albert Heijn is hier namelijk al mee bezig. Yay! Je leest het goed, onze favoriete supermarkt heeft inmiddels al twee ijssoorten terug in de schappen. IJsjes die jij vast en zeker een paar jaar geleden, tijdens een warme zomerdag, in je handen hebt gehad. Maar dit is niet alles… lees snel verder voor het nostalgische ijs en wat de Appie nog meer van plan is.

Nestlé ijsjes terug van weggeweest
Dé nostalgische ijsjes waren meestal ijsjes van het merkje Nestlé, de ijsfabrikant heeft zowat alle ijsjes in het assortiment die wij vroeger aan het craven waren. Denk hierbij aan de ‘bug ijsjes’ van Timon en Pumba, de gekleurde mini-spookjes op een stokje en bubblegum ijsjes. Love it! Wij hebben meteen wat research gedaan en wat blijkt: de AH verkoopt online al de welbekende watermeloen ijsjes met chocolade pitjes en ook de regenboog ijsjes met knettersuiker zijn bestelbaar.

Meer nostalgisch ijs in aantocht
Is dit niet het nostalgische ijs van vroeger waar jij op zat te wachten, niet getreurd! Het bericht op de Facebookpagina van de AH bleef namelijk niet onopgemerkt, meerdere verzoeken stroomden binnen. Het begon bij een bericht dat iemand naast de watermeloen en knetterijsjes de gekleurde spookjes ook wel weer graag in het assortiment zag. En vanaf toen, werd het een nostalgische stroom van ijsjes op de pagina (begrijpelijk!). Hier reageerde de appie super positief op, ze gaan het namelijk aankaarten bij de grote baas. Yes!

reacties albert heijn nostalgisch ijs

Wij hopen dat de Albert Heijn snel meer ijsjes van vroeger terug in het assortiment haalt!

Bron: The Best Social, Albert Heijn